fbpx

kuvaryhmä pariskunnille Helsingissä kuvituskuva missä värikäs maalaus

Kuvaryhmä pariskunnille Helsingissä! Tapaamisia keskiviikko-iltaisin vuoden loppuun saakka, ilmoittautukaa mukaan kokeilemaan vaikka yhdelle kerralle tai kaikille!

 

Rento kuva -illoissa keväällä 2019 kaksi iltaa myös pariskunnille, lue lisää ja ilmoittaudu klikkaamalla tästä. Alla syksyn 2018 ohjelmaa.

Kuvaryhmä pariskunnille on mahdollisuus tarkastella itseään ja parisuhdetta kuvallisin keinoin. Kurssilla maalataan ja piirretään rennolla otteella, myös valokuvaus on osallistujista riippuen yksi kurssilla käytettävistä tekniikoista. Voitte ilmoittautua yhteen tai kaikkiin kuvaryhmän tapaamisiin tänä vuonna. Voitte ilmoittautua esimerkiksi yhdelle kerralle ja sitten päättää haluatteko ilmoittautua myös joillekin muille kerroille, jos paikkoja vielä on.

Ryhmän ohjaaja

Ryhmän vetäjänä ja ohjaajana toimin minä, Johanna Wahlbeck, olen taustaltani taidefilosofi (FM), kuvataideterapeutti (Suomen Mielenterveysseuran Koulutuskeskus), työnohjaaja (Helsingin yliopiston Palmenia) ja taidekasvatuksen aineen tohtorikoulutettava (Jyväskylän yliopisto), ryhmätapaamisten paikkana on työtilani Laakson puiston kupeessa Mannerheimintiellä.

Mitä hyötyä kuva-iltoihin osallistumisesta on?

Saatte tilaisuuden oppia tuntemaan itseänne ja toisianne monipuolisemmin. Samalla inhimillinen ymmärrys lisääntyy sekä suhteessa itseenne että toisiinne. Pääsette myös tutustumaan omaan kuvakieleenne rennolla, mutta fokusoidulla tavalla.

Kuvilla pääsemme käsiksi suoraan tunteisiin. Voitte jakaa sen verran kuin tuntuu sillä hetkellä sopivalta. Yhteisten aiheiden lisäksi kokeillaan erilaisia tutkitusti rentouttavia kuvallisia menetelmiä yhdessä (niistä tarkemmin: ks. Rentouttavan kuvallisen ilmaisun kurssin kuvaus).

Ei vaadi aiempaa kokemusta kuvallisesta ilmaisusta

Osallistuminen ei vaadi minkäänlaista aiempaa kokemusta kuvallisesta ilmaisusta. Meillä kaikilla on mielikuvia, muistikuvia. Voimme saada kiinni oleellisesta esimerkiksi vain värein ja muodoin ja väärällä kädellä maalaten.

Kuvaryhmä pariskunnille

on voimavarakeskeinen kuvahetki pariskunnille, jotka haluavat syventää suhdettaan toisiinsa ja itseensä kuvallisen työskentelyn avulla. Kuva-illoissa myös opitaan tekniikoita kuvalliseen ilmaisuun tarvittavalla tavalla kurssimaisesti. Kuvaryhmä ei ole terapiaryhmä, vaikka asioista voidaan illoissa keskustella luottamuksellisesti ja osallistujat voivat kokea saavansa kuvallisesta ilmaisusta terapeuttisia, hyvää tekeviä, vaikutuksia.

Kuvaryhmä pariskunnille kokoontuu seuraavina keskiviikkoina klo 18.00-20.00kuvaryhmä pariskunnille Helsingissä kuvituskuva missä sateenkaari maalattuna ja maalausvälineitä

  • Keskiviikkona 26.9.
  • Keskiviikkona 10.10.
  • Keskiviikkona 31.10.
  • Keskiviikkona 14.11.
  • Keskiviikkona 28.11.
  • Keskiviikkona 12.12.

Kaikki tapaamiset pidetään klo 18-20 Mannerheimintie 93, Helsinki (tarkemmat saapumisohjeet ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä)

Ilmoittautuminen

Mukaan mahtuu kerrallaan maksimissaan kolme paria (6 henkeä).

Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle kerralle allaolevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä muuten.

Eniten saatte irti kun osallistutte useammalle kerralle.

Vahvistan ilmoittautumisen sähköpostilla. Jos kyseinen ajankohta täyttyi juuri, ehdotan toista ja poistan kyseisen ajan lomakkeelta heti kun mahdollista.

Jos paikkoja on, ilmoittautua voi aina edeltävään maanantaihin klo 18 mennessä.

Osallistumisen peruminen

Ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia saman viikon maanantaihin klo 12 mennessä tai sairastumisen vuoksi myöhemminkin, mahdollisimman pian siitä ilmoittaen.

Hinta

Kuvaryhmään osallistumisen hinta on 47 € / hlö per kerta eli 94 € / pariskunta (sis. alv.), hinta sisältää käytettävät materiaalit sekä kahvin tai teen. Maksuohjeet saatte ilmoittautumisen vahvistusviestissä. Opiskelijalle tai työttömälle hinta on 34 € / hlö per kerta (sis. alv.).

Kuvaryhmän tapaamistila on esteetön

Työtilani Mannerheimintie 93:ssa on esteetön (ensimmäinen kerros, ovelle asti pääsee taksilla). Tarkemmat saapumisohjeet lähetän ennen tapaamista.

Ilmoittaudu mukaan vuoden 2018 tapaamisiin:

 

Muut kuvaryhmät:

Kuvaryhmä alanvaihdon ja urakehityksen tukemiseen

Voit nyt ilmoittautua mukaan yhdelle kerralle tai kaikille kahdelletoista, niin kauan kuin paikkoja riittää. Yhdelle tapaamiselle mahtuu seitsemän ensimmäistä. Tapaamiset maanantaisin 1-2 kertaa kuussa, kesällä pidempi tauko.  Ryhmäläiset saavat myös opetusta kurssimaisesti. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Kuvaryhmä rentoutumiseen

Mukaan mahtuu seitsemän osallistujaa per tapaaminen. Voit osallistua yhteen, tai kaikkiin, niin kauan kuin paikkoja on jäljellä. Tapaamiset maanantai- ja keskiviikkoiltaisin noin 1-2 kertaa kuussa vuoden loppuun saakka. Ohjaamisen lisäksi ryhmäläisille opetetaan rentouttavan kuvailmaisun tekniikoita. Lue lisää ja ilmoittaudu!

 

Lue lisää palveluistani: