kehity taideterapian keinoin, kuvassa taideterapeuttinen värikäs maalaus

 

Taideterapeuttinen tila kehittää

 

Tarjoan taideterapiapalveluita

Taideterapia on hoitomuoto, jossa sanallisen ilmaisun lisäksi käytetään erilaisia taiteellisia keinoja.

Taideterapeutteja ja koulukuntia on monenlaisia. Itse olen käynyt niin sanotun psykodynaamisen kuvataideterapiakoulutuksen. Musiikillisen taustani vuoksi voin käyttää asiakkaiden kanssa tilanteen mukaan lisäksi musiikin keinoja.

Kenelle kuvataideterapia soveltuu? Erityisesti silloin jos sanat eivät riitä tai kuvalllinen ilmaisu on erityisen luontaista. Mutta hoitomuotona kuvataideterapia sopii periaatteessa kenelle vain, eikä mitään piirustustaitoja vaadita. Kuulun Kuvataidepsykoterapeuttien Liitto ry:hyn, lue lisää kohderyhmistä liiton sivuilta.

 

Taideterapiaprosessi on kehittymisprosessi

Lue lisää kehittymisestä: Kehittyminen on suuri voimavara yksilölle ja yhteisölle.

 

Taideterapeuttiset hetket antavat luovuudelle tilaa

Varsinaisen taideterapian lisäksi tarjoan erilaisia kevyempiä tapoja luovuuden kehittämiseen joissa taideterapeuttinen ilmaisu kulkee rinnan muun vuorovaikutuksen kanssa:

 

Uutta! Nyt ilmoittautuminen kuvaryhmiin avattu!

Kuvaryhmä pariskunnille Helsingissä 4.4.2018 alkaen

Mukaan mahtuu kolme paria (6 hlöä) per tapaaminen. Voit ilmoittautua yhteen tai vaikka neljääntoista tapaamiseen tänä vuonna, niin kauan kun paikkoja riittää. Tapaamiset keskiviikkoisin 1-2 kertaa kuussa, kesällä pidempi tauko. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Kuvaryhmä alanvaihdon ja urakehityksen tukemiseen Helsingissä 16.4.2018 alkaen

Voit nyt ilmoittautua mukaan yhdelle kerralle tai kaikille kahdelletoista, niin kauan kuin paikkoja riittää. Yhdelle tapaamiselle mahtuu seitsemän ensimmäistä. Tapaamiset maanantaisin 1-2 kertaa kuussa, kesällä pidempi tauko. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Kuvaryhmä rentoutumiseen Helsingissä 25.4.2018 alkaen

Mukaan mahtuu seitsemän osallistujaa per tapaaminen. Voit osallistua yhteen, tai kaikkiin, niin kauan kuin paikkoja on jäljellä. Tapaamiset maanantai- ja keskiviikkoiltaisin noin 1-2 kertaa kuussa vuoden loppuun saakka. Ohjaamisen lisäksi ryhmäläisille opetetaan rentouttavan kuvailmaisun tekniikoita. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Tervetuloa oivaltamaan yhdessä!

 

Lataa ilmainen pdf-julkaisu:

 

Haluatko kysyä jotain taideterapiasta? Lähetä kysymyksesi minulle alla lomakkeella, vastaan sinulle henkilökohtaisesti.