Johanna Wahlbeck taideasiantuntija Kuvassa ammattikirjallisuutta

Taideasiantuntija & työnohjaaja

 

Taide ja asioiden pohdiskelu ihmisten kanssa ovat olleet intohimoni pienestä pitäen.

Omaan monipuolisen asiakaspalvelutyökokemuksen parinkymmenen vuoden ajalta. Olen työskennellyt yli vuosikymmenen taidekasvatustehtävissä taidemuseossa, ohjannut erilaisia koulutustilaisuuksia ja kursseja (esim. nykytaide-, työnohjaus-, ja taidehistoria-aiheista) sekä julkaissut asiantuntija-artikkeleita. Yliopisto-opintojeni aikana järjestin opiskelijoille aktiivisesti erityisesti työelämätapahtumia, minkä vuoksi uraohjaus on luonnollinen osa palveluvalikkoani.

 

Taidefilosofi

Johanna WahlbeckKoulutustaustani käsittää laaja-alaiset taide- ja musiikkiopinnot. Helsingin yliopistossa (FM) luin pääaineenani estetiikkaa taidefilosofian linjalla, sivuaineina muun muassa psykologiaa ja johtamista.

 

Työnohjaaja

Pätevöidyin työnohjaajaksi Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmeniassa vuonna 2013 (Työnohjaajakoulutus yhteisenä oppimisprosessina, 72 op). Olen Suomen Työnohjaajat ry:n (STOry) jäsen.

 

Kuvataideterapeutti

Viimeisin koulutukseni on Suomen Mielenterveysseuran Koulutuskeskuksen järjestämä Erityistason kuvataidepsykoterapiakoulutus (81 op) 2011–2015. Olen Suomen Kuvataidepsykoterapeuttien Liitto ry:n jäsen.

 

Tohtorikoulutettava

Vuosien varrella olen lisäksi kirjoittanut ja tehnyt tutkimusta. Olen aloittanut syksyllä 2016 tutkijakoulun Jyväskylän yliopiston taidekasvatuksen aineessa ja olen Taikusydän-tutkijaverkoston ja Terveyttä kulttuurista ry:n jäsen.

 

Opastan taiteen maailmaan, autan hahmottamaan henkilökohtaisia tai työelämän kuvioita.

Kuva tekee intuition näkyväksi, selkiyttää sekä tehostaa oppimista ja viestintää.

Yritykseni tarjoaa koulutuksia, joissa opit käyttämään kuvaa ja kuvataiteellista tekemistä juuri sinulle sopivalla tavalla hyvinvoinnin tukena, ja esimerkiksi hoito- ja neuvontatyössä vuorovaikutuksen välineenä, riippumatta siitä ovatko taidemenetelmät ennestään tuttuja. Lue enemmän koulutuksistani täältä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

 

johanna@oivallamme.fi

040-4101270

Tarjoan palveluja myös ruotsiksi ja englanniksi.

 

Lataa ilmaiseksi artikkelini

Lue artikkelini ”Empaattisen viestinnän merkitys työhyvinvoinnille, sitoutumiselle ja työnlaadulle” työnohjaajien Osviitta-ammattilehdessä (pdf) »

Artikkelini kirjallisuusluettelo (pdf) »