Taidelähtöiset menetelmät kuvassa värikäs maalaus ja maalausvälineitä

 

Taidelähtöiset menetelmät

Taideterapia on hoitomuoto, mutta

taideterapeuttisia keinoja voi soveltaa muutenkin: esimerkiksi työnohjaajana sovellan erilaisia kuvallisia ja taiteellisia menetelmiä tilauksesta. Kanssani voi käyttää kuvataiteen keinoja monin tavoin.

Oletko miettinyt mitä haluat tehdä tulevaisuudessa? Mikä sopii luontaisesti juuri Sinulle ammatillisesti? Taidelähtöiset menetelmät apunamme voimme oivaltaa yhdessä enemmän, esimerkiksi uraohjauksessa tai kuvaryhmässä!

 

Ilmoittautuminen kuvaryhmiin auki, ryhmät jatkuvat vuoden loppuun saakka!

Kuvaryhmä pariskunnille Helsingissä jatkuu vuoden loppuun

Mukaan mahtuu kolme paria (6 hlöä) per tapaaminen. Voitte ilmoittautua yhteen tai vaikka kaikkiin tapaamisiin tänä vuonna, niin kauan kun paikkoja riittää. Mukaan voi tulla missä kohtaa vuotta tahansa. Tapaamiset keskiviikkoisin 1-2 kertaa kuussa, kesällä pidempi tauko. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Kuvaryhmä alanvaihdon ja urakehityksen tukemiseen Helsingissä vuoden loppuun saakka

Voit nyt ilmoittautua mukaan yhdelle kerralle tai kaikille, niin kauan kuin paikkoja riittää. Voit tulla mukaan esimerkiksi syksyllä kerran ja katsoa sitten tuletko uudelleen. Yhdelle tapaamiselle mahtuu seitsemän ensimmäistä. Tapaamiset maanantaisin 1-2 kertaa kuussa, kesällä pidempi tauko. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Kuvaryhmä rentoutumiseen jatkuu vuoden loppuun saakka

Mukaan mahtuu seitsemän osallistujaa per tapaaminen. Voit osallistua yhteen, tai kaikkiin, niin kauan kuin paikkoja on jäljellä, missä kohtaa vuotta tahansa. Tapaamiset maanantai- ja keskiviikkoiltaisin noin 1-2 kertaa kuussa vuoden loppuun saakka. Ohjaamisen lisäksi ryhmäläisille opetetaan rentouttavan kuvailmaisun tekniikoita. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Tervetuloa oivaltamaan yhdessä enemmän!

 

Uraohjaus on usein kevyempi ja lyhyempi prosessi kuin työnohjaus, katso työnohjauksen prosessikuvaus täältä.
Uraohjaukseen voi tarpeestasi riippuen riittää esimerkiksi kolmen tapaamiskerran ketju, tai kertakonsultointi.

Koulutan taidelähtöisten menetelmien käyttöä asiakastyössä sekä henkilökohtaisessa elämässä. Opetan konkreettisia kuvataiteellisia menetelmiä tilanteisiin, joissa sanat eivät riitä. Aiempi osaaminen ei ole välttämätöntä. Meissä kaikissa on luovuutta. Haluan madaltaa kuvallisen ilmaisun käyttämisen kynnystä, ja opettaa käyttämään kuvataiteellista ilmaisua viestintävälineenä. Lue lisää koulutuksistani.

 

Lue lisää palveluistani

Innostu – työnohjauspalvelut

Opi – koulutuspalvelut

Kehity – taideterapiapalvelut

Taidematkat lähelle ja kauas

Taidepalvelut

taidelähtöiset menetelmät kuvassa värikäs yksityiskohta abstraktista maalauksesta