fbpx

värikäs maalaus, kuvataidemenetelmistä esimerkkinä hinnasto-sivulla

Lahjakortti

Voit ostaa lahjakortin valitsemallesi summalle. Sen voimassaolo on yksi vuosi. Lahjakortin summan voi käyttää valitsemaansa palveluun (työnohjaus, kuvataideterapia, kurssi, kotimainen taidematka) lahjakortin voimassaoloaikana.

Työnohjaus

Yksilötyönohjauksen aloituspaketti 540 € (+alv. 24 %) sis. kolme puolentoista tunnin työnohjauskertaa materiaaleineen, sekä tilannekartoituksen. Tarjoushinta voimassa 31.12.2020 saakka.

Ryhmätyönohjauksen aloituspaketti 840 € (+alv. 24 %) sis. kolme puolentoista tunnin työnohjauskertaa materiaaleineen, sekä tilannekartoituksen. Tarjoushinta voimassa 31.12.2020 saakka.

Johdon / esimiehen yksilötyönohjauksen aloituspaketti 720 € (+alv. 24 %) sis. kolme puolentoista tunnin työnohjauskertaa materiaaleineen, sekä tilannekartoituksen. Tarjoushinta voimassa 31.12.2020 saakka.

Aloitustarjouksen käyttämisen jälkeen hinnasta sovitaan tapauskohtaisesti, prosessin kestoksi suositellaan vähintään puolta vuotta (noin kuusi työnohjauskertaa). Erityisesti yksilötyönohjauksen kohdalla on myös mahdollista tavata 45 min. / tapaaminen, tällöin aloituspakettiin sisältyy kuusi ohjauskertaa.

Etätyöohjauksen/verkkotyönohjauksen hinnasto on sama.

Työyhteisöohjausten hinnasta sovitaan erikseen, pyydä tarjous. Alkukartoitus (noin 30 minuuttia) on ilmainen. Sovi tapaaminen!

Fasilitointi

Puoli päivää 1200 € (+alv. 24 %), koko päivän 2000 € (+alv. 24 %). Aiheena esimerkiksi Sitouttaminen strategiaan kuvataidemenetelmin. Kerron mielelläni tarkemmin mitä se tarkoittaa. Kuvan avulla päästään käsiksi työhön liittyviin tunteisiin. Kuvataidemateriaalikulut lisätään hintaan. Etä-/verkkototeutuksen hinta on sama.

Neemo-prosessi

Pyydä tarjous modernilla valokuvamenetelmällä toteutettavasta Neemo-prosessista! Lue mistä on kyse täällä. Neemo-prosessi voidaan toteuttaa myös kokonaan verkossa.

Koulutukset

Opi kuvataidemenetelmiä ja taiteen & hyvinvoinnin teoriaa kanssani!

Luento 90 min. alkaen 700 € (+alv. 24 %)

Hinta ei sis. mahdollisia matkakuluja eikä tallennetta.

Laajempien koulutusten hinnasta sovitaan erikseen, konteksti huomioon ottaen, pyydä tarjous niin räätälöin teille koulutuksen tai tarpeenne kuultuani annan valmiita vaihtoehtoja joista valita!

Teen yhteistyötä esimerkiksi kesäyliopistojen kanssa. Ks. koulutuslistalta linkit ympärivuotisille kursseilleni eri puolilla Suomea.

Koulutukset voidaan toteuttaa myös verkossa etänä.

Verkkokurssit: Hyvän mielen Rento kuva

Moni kaipaa lisää yhteisöllisyyttäklikkaa tästä jatkuvaa ryhmäverkkokurssia tutkimaan.
Tarjoushinta 39,90 (sis.alv) kuukaudessa ja voit olla mukana vaikka vain yhden kuukauden. Voit liittyä mukaan koska tahansa.

Kiinnostaako omassa tahdissa tehtävä yksilökurssi? Klikkaamalla tästä pääset lukemaan yksilöverkkokurssin kuvausta. Tarjoushinta 179,90 € (sis.alv ja 6 tehtävävideota sekä 3 tapaamista).

Tarjoushinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Palvelutuotteistaminen

Erityisesti taide- ja kulttuurialalle räätälöidyn tuotteistamiskoulutuksen hinnaston löydät Taide- ja kulttuurialan tuotteistamiskoulutuksen ja konsultoinnin omalta sivulta. Voidaan toteuttaa myös etänä.

Kuvataideterapia

Kuvataideterapiatunti (60 min.) 95 € (sis. alv. 24 %) Aloitushaastattelu (30 min) on ilmainen. Voidaan toteuttaa myös etänä.

Kuvataideterapiaryhmien hinta riippuu osallistujamäärästä ja kontekstista, kysy tarjousta!

Uraohjaus

Yksilöuraohjauksen paketti 450 € (+alv. 24 %) sis. kolme puolentoista tunnin uraohjauskertaa materiaaleineen, sekä tilannekartoituksen. Tarjous voimassa 31.12.2020 saakka. Voidaan toteuttaa myös etänä verkossa.

Ohjelmaa virkistyspäivään

Esimerkiksi Rentouttavan kuvallisen ilmaisun päivä 1400 € (+alv. 24 %), sis. päivän suunnittelun ja ohjelman toteuttamisen. Taidetarvikkeet hankitaan erikseen ohjeistuksen mukaan (voin myös hankkia ne osallistujamäärän huomioiden ja laskuttaa erikseen). Matkustuskulut laskutetaan erikseen jos toteutus muualla kuin pääkaupunkiseudulla.

Vai haluatteko virkistyspäiväohjelmaksi taidematkan? Tai kenties yhdistää henkilökunnan valmennuksen ja taidematkapäivän?

Kysy myös muista vaihtoehdoista, voin räätälöidä teille oman päivän toiveidenne mukaan!

Taidematkat

Järjestän nykytaidematkoja. Haluatko lähteä omalla porukalla esimerkiksi Mänttän kuvataideviikoille tai vaikka tutustumaan Tampereen taidetarjontaan talvella? Taidekävely Helsingissä? Kysy tarjous! Hinta alkaen noin 70 € (+alv. 24 %) / tunti, riippuen matkan kestosta. Koko päivän minimihinta 700 € (+alv. 24 %), ei sisällä kuljetusta eikä pääsy- ja vierailumaksuja tai aterioita.

Voit katsoa lisätiedot ja ilmoittautua valmiille taidematkoilleni täällä.

Kansainvälisten ja yli yön kestävien taidematkojen kohdalla teen yhteistyötä vastuullisen matkanjärjestäjän, kanssa, kuten matkatoimisto Kon-Tiki Toursin. Kotimaisiin yhteistyökumppaneihin kuuluu Åbergin Linja Oy.

Järjestän taidematkoja myös yhteistyössä taidemuseo EMMAn kanssa, osana EMMA-klubin ohjelmaa, ks. ko. hintatiedot sivuiltaan.

Hinnasto on voimassa rajoitetun ajan.

 

Ota yhteyttä

Voit soittaa 040-4101270

mailata johanna@oivallamme.fi

tai ottaa yhteyttä käyttämällä lomaketta alla.

Käytä aloituspaketti tai sovi ilmainen puolen tunnin tutustumistapaaminen Helsingissä, pääkaupunkiseudulla tai etänä verkossa tai puhelimitse!

Vastaan lomakeyhteydenottoihin lähtökohtaisesti osoitteesta johanna@oivallamme.fi
En koskaan lähetä roskapostia, mutta jopa yksityisiä keskusteluviestejä voi tänä automaattisten roskapostiharavien aikana mennä roskapostilaatikkoon.
Jollet saa viestejäni ja haluat niitä vastaanottaa, tarkistathan roskapostilaatikon ja merkitset tarvittaessa sähköpostiosoitteeni luotettavaksi lähettäjäksi.

Lähetän ilmaiset pinkit taidevinkit käyttäen Mailchimp:iä. Jollet saa viestejä, tarkistathan vaihtoehtoiset postilaatikot ja lisäät osoitekirjaan.
Voit koska tahansa perua tilauksen täyttämällä lomakkeesta kohdan ”ei kiitos”, tai esimerkiksi lähettämällä minulle tiedon sähköpostitse, tai klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksen lopetuslinkkiä.

Tietosuojaselosteeni voit lukea klikkaamalla tästä.

 

 

Lue lisää palveluistani

Innostu – työnohjauspalvelut

Opi – koulutuspalvelut

Kehity – taideterapiapalvelut

Taidepalvelut

Taidematkat lähelle ja kauas

Tausta ja referenssejä