fbpx

värikäs maalaus, kuvataidemenetelmistä esimerkkinä hinnasto-sivulla

Lahjakortti

Voit ostaa lahjakortin valitsemallesi summalle. Sen voimassaolo on yksi vuosi. Lahjakortin summan voi käyttää valitsemaansa palveluun (työnohjaus, kuvataideterapia, kurssi, kotimainen taidematka) lahjakortin voimassaoloaikana.

Työnohjaus

Yksilötyönohjauksen aloituspaketti 555 € (+alv. 24 %) sis. kolme puolentoista tunnin työnohjauskertaa materiaaleineen. Tarjoushinta voimassa 31.12.2021 saakka.

Ryhmätyönohjauksen aloituspaketti 855 € (+alv. 24 %) sis. kolme puolentoista tunnin työnohjauskertaa materiaaleineen. Tarjoushinta voimassa 31.12.2021 saakka.

Johdon / esimiehen yksilötyönohjauksen aloituspaketti 735 € (+alv. 24 %) sis. kolme puolentoista tunnin työnohjauskertaa materiaaleineen. Tarjoushinta voimassa 31.12.2021 saakka.

Aloitustarjouksen käyttämisen jälkeen hinnasta sovitaan tapauskohtaisesti, prosessin kestoksi suositellaan vähintään puolta vuotta (noin kuusi työnohjauskertaa). Erityisesti yksilötyönohjauksen kohdalla on myös mahdollista tavata 45 min. / tapaaminen, tällöin aloituspakettiin sisältyy kuusi ohjauskertaa.

Etätyöohjauksen/verkkotyönohjauksen hinnasto on sama.

Työyhteisöohjausten ja johtoryhmien työnohjauksen hinnasta sovitaan erikseen, pyydä tarjous.

Fasilitointi

Puoli päivää 1200 € (+alv. 24 %), koko päivän 2000 € (+alv. 24 %). Aiheena esimerkiksi Sitouttaminen strategiaan kuvataidemenetelmin. Kerron mielelläni tarkemmin mitä se tarkoittaa. Kuvan avulla päästään käsiksi työhön liittyviin tunteisiin. Kuvataidemateriaalikulut lisätään hintaan. Etä-/verkkototeutuksen hinta on sama.

Neemo-valmennusprosessi

Pyydä tarjous modernilla valokuvamenetelmällä toteutettavasta Neemo-prosessista! Lue mistä on kyse täällä. Neemo-valmennusprosessi voidaan toteuttaa myös kokonaan verkossa. Suunniteltu ryhmille ja tiimeille.

Koulutukset

Opi kuvataidemenetelmiä ja taiteen & hyvinvoinnin teoriaa kanssani!

Luento 90 min. alkaen 700 € (+alv. 24 %)

Hinta ei sis. mahdollisia matkakuluja eikä tallennetta.

Laajempien koulutusten hinnasta sovitaan erikseen, konteksti huomioon ottaen, pyydä tarjous niin räätälöin teille koulutuksen tai tarpeenne kuultuani annan valmiita vaihtoehtoja joista valita!

Teen yhteistyötä esimerkiksi kesäyliopistojen kanssa. Ks. koulutuslistalta linkit ympärivuotisille kursseilleni eri puolilla Suomea.

Koulutukset voidaan toteuttaa myös verkossa etänä.

Verkossa: Mielen kuvallinen kuntosali

Klikkaamalla tästä pääset lukemaan Personal Training -paketin kuvausta. Tarjoushinta 179,90 € (sis.alv ja 6 tehtävävideota sekä 3 tapaamista). Tehtävävideoita voi hankkia myös erikseen. Ryhmien käyttöön hinta sovitaan erikseen.

Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi.

Myös muut koulutuskonseptit voidaan järjestää verkossa etänä. Erikseen räätälöityjä avoimia verkkokursseja voit katsoa myös Opi-sivun listalta.

Palvelutuotteistaminen ja yrittäjäkurssit

Erityisesti taide- ja kulttuurialalle räätälöidyn tuotteistamiskoulutuksen kuvauksen ja referenssit löydät Taide- ja kulttuurialan tuotteistamiskoulutuksen ja konsultoinnin omalta sivulta. Voidaan toteuttaa myös etänä. Toteutan alalle myös yrittäjäkursseja, klikkaa lukemaan lisää.

Kuvataideterapia

Kuvataideterapiatunti (60 min.) 95 € (sis. alv. 24 %) Voidaan toteuttaa myös etänä.

Kuvataideterapiaryhmien hinta riippuu osallistujamäärästä ja kontekstista, kysy tarjousta!

Uraohjaus

Yksilöuraohjauksen paketti 465 € (+alv. 24 %) sis. kolme puolentoista tunnin uraohjauskertaa materiaaleineen. Tarjous voimassa 31.12.2021 saakka. Voidaan toteuttaa myös etänä verkossa.

Ohjelmaa virkistyspäivään

Esimerkiksi Rentouttavan kuvallisen ilmaisun päivä 1500 € (+alv. 24 %), sis. päivän suunnittelun ja ohjelman toteuttamisen. Taidetarvikkeet hankitaan erikseen ohjeistuksen mukaan (voin myös hankkia ne osallistujamäärän huomioiden ja laskuttaa erikseen). Matkustuskulut laskutetaan erikseen jos toteutus muualla kuin pääkaupunkiseudulla.

Vai haluatteko virkistyspäiväohjelmaksi taidematkan? Tai kenties yhdistää henkilökunnan valmennuksen ja taidematkapäivän?

Kysy myös muista vaihtoehdoista, voin räätälöidä teille oman päivän toiveidenne mukaan!

Nykytaidematkat

Järjestän nykytaidematkoja. Haluatko lähteä omalla porukalla esimerkiksi Mänttän kuvataideviikoille tai vaikka tutustumaan Tampereen taidetarjontaan talvella? Taidekävely Helsingissä? Kysy tarjous! Hinta alkaen noin 70 € (+alv. 24 %) / tunti, riippuen matkan kestosta. Koko päivän minimihinta 800 € (+alv. 24 %), ei sisällä kuljetusta eikä pääsy- ja vierailumaksuja tai aterioita.

Voit katsoa lisätiedot ja ilmoittautua valmiille taidematkoilleni täällä.

Kansainvälisten ja yli yön kestävien taidematkojen kohdalla teen yhteistyötä vastuullisen matkanjärjestäjän, kanssa, kuten matkatoimisto Kon-Tiki Toursin. Kotimaisiin yhteistyökumppaneihin kuuluu Åbergin Linja Oy.

Järjestän taidematkoja myös yhteistyössä taidemuseo EMMAn kanssa, osana EMMA-klubin ohjelmaa, ks. ko. hintatiedot sivuiltaan.

Myös taidematkoja on järjestetty etänäkin, esimerkiksi helmikuussa 2021 Roomaan saakka. Kysy lisää.

Hinnasto on voimassa rajoitetun ajan.

 

Ota yhteyttä

Voit soittaa 040-4101270

mailata johanna@oivallamme.fi

tai ottaa yhteyttä käyttämällä lomaketta alla.

 

Vastaan lomakeyhteydenottoihin lähtökohtaisesti osoitteesta johanna@oivallamme.fi
En koskaan lähetä roskapostia, mutta jopa yksityisiä keskusteluviestejä voi tänä automaattisten roskapostiharavien aikana mennä roskapostilaatikkoon.
Jollet saa viestejäni ja haluat niitä vastaanottaa, tarkistathan roskapostilaatikon ja merkitset tarvittaessa sähköpostiosoitteeni luotettavaksi lähettäjäksi.

Lähetän ilmaiset pinkit taidevinkit käyttäen Mailchimp:iä. Jollet saa viestejä, tarkistathan vaihtoehtoiset postilaatikot ja lisäät osoitekirjaan.
Voit koska tahansa perua tilauksen täyttämällä lomakkeesta kohdan ”ei kiitos”, tai esimerkiksi lähettämällä minulle tiedon sähköpostitse, tai klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksen lopetuslinkkiä.

Tietosuojaselosteeni voit lukea klikkaamalla tästä.

 

 

Lue lisää palveluistani

Innostu – työnohjauspalvelut

Opi – koulutuspalvelut

Kehity – taideterapiapalvelut

Taidepalvelut

Taidematkat lähelle ja kauas

Tausta ja referenssejä