fbpx

Helsinki-Rooma-Helsinki -taidematka verkossa Kuvassa värikäs tunnelmaa taidematkalla kuvastava abstrakti maalaus

Tule mukaan alusta loppuun asti mietitylle etätaidematkalle lauantaina 6.2.2021!

 

Vaikka tämä etätaidematka tapahtuu omalta kotisohvaltasi, haluan tarjota tauotetun kokonaisuuden, elämyksen, jonka aikana saat sisältöä, jota ei ole tarjolla missään muualla. Voit myös tutustua halutessasi muihin osallistujiin, aivan kuin yleensäkin taidematkalla!

 

Tervetuloa mukaan etätaidematkalle! Pysähdymme ensin Helsingissä, josta jatkamme Roomaan ja takaisin

 

Opastan kokonaisvaltaisesti sekä ”linja-autossa” että ”lentokoneessa”. Lisäksi kuulemme kohteissa asiantuntijoita, arvostettua kuraattoria ja galleristia Veikko Halmetojaa sekä kokenutta Rooman matkaopasta ja taiteilijaa Leena Knuuttilaa!

Tervetuloa virkistymään elämyksien äärelle! Täysipainoinen, monipuolinen, laadukas näyttelymatka on vaikuttava elämys.

Varaa mukaan myös lounasta sekä kahvitarpeita. Ohjelmaan kuuluu yhteinen lounas, kuten taidematkoilla on tapana, ja tunnelmallinen kahvihetki Roomassa.

 

Etätaidematka-ohjelma lauantaina 6.2.2021

10:45 ”Linja-automme” lähtee (Zoom) ja etätaidematka voi alkaa! Matkan varrella opastusta taidepäivän sisältöihin ja pääset tutustumaan vierustovereihisi sen verran kuin haluat. (Suosittelen Zoom-linkin avaamista jo vähän ennen bussin lähtöä.)

Helsinki-Rooma-Helsinki -taidematka verkossa kuvituskuva kuvassa Halmetoja ja koiransa
Veikko Halmetoja ja Fred. Kuva: Joel Karppanen

11:00 Matkalla lentokentälle pysähdymme Helsingissä Gallery Halmetojassa, jossa on silloin juuri avautunut Jaakko Kahilaniemen näyttely. Galleristi Veikko Halmetoja pääsee esittelemään näyttelyä ja galleriaa tuolloin meille, ennen gallerian aukeamista muille (näytän virtuaalinäyttelyä samalla kun kuulemme galleristia).

11:30 tai viimeistään 11:45 Siirrymme lounastamaan ja juttelemaan jo koetusta. Voit halutessasi poistua omille teillesi lounaan ajaksi tai tutustua vierustovereihin (pystyn tämän mahdollistamaan Zoomissa). Lounastauko on kiireetön, eli voit halutessasi tehdä molemmat tai vaikka käväistä kävelyllä.

12.30 Jatkamme matkaa ”lentokoneessa”! Alustan iltapäivän ohjelman.

Helsinki-Rooma-Helsinki -taidematka verkossa kuvituskuva jossa matkaopas Leena Knuuttila
Leena Knuuttila, Rooma kutsuu!

12:45 Pikalentomme laskeutuu Roomaan, jossa meitä on vastassa matkaopas Leena Knuuttila.

Leenan kanssaan pääsemme Rooman kaduille ja saamme makupaloja sekä vanhasta taiteesta että nykytaiteesta, tunnettua Rooman arkkitehtuuria unohtamatta! Makupaloja Roomasta nykytaidetwistillä. Pääsemme myös jonojen ohi paikkoihin, joissa emme normaalioloissa edes näkisi teoksia hyvin ihmismassan takaa. Tämä on jotain, mitä et pääse kokemaan paikan päälläkään.

Rooman osuus sisältää noin vartin kahvitauon Leenan kanssa

14:15 Lähdemme paluumatkalle. Yhteisen vartin lentomatkan varrella makustelemme koettua ja annamme myös tilaa ajatuksille. Myös Leena on yhä matkassamme vastaamassa kysymyksiin Roomasta.

14:30 takaisin Suomessa.

Joitain pieniä muutoksia ohjelmaa voi vielä tulla, niistä tiedotetaan tarvittaessa.

 

Etätaidematkan hinta

(kun lähtijöitä on vähintään 10) on 37 €/hlö. Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %. Etätaidematkan hinta sisältää kaikki opastukset ja etäpalvelut. Omat eväät.

Osallistuaksesi tarvitset videopuheluiden toistoon riittävän internet-yhteyden ja tietokoneen tai mobiililaitteen. Suosittelen Zoomiin tutustumista jo ennen etätaidematkaa. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ennen etätaidematkaa ohjeiden kera.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Helsinki-Rooma-Helsinki -taidematka verkossa
Jaakko Kahilaniemi: Fistful of Peace (2018)

Ilmoittaudu taidematkalle sitovasti perjantaihin 29.1.2021 mennessäetätaidematka toteutuu ja vielä on paikkojatorstaihin 4.2. mennessä (tai niin kauan kuin paikkoja on jäljellä) täyttämällä ilmoittautumislomake alla.

Kuittaan ilmoittautumiset manuaalisesti sähköpostilla. Vastaan mielelläni etätaidematkaa koskeviin kysymyksiin.

 

Peruutusehdot

Taidematkalle osallistumisen voi peruuttaa perjantaihin 29.1.2021 mennessä.

Etätaidematka toteutetaan jos osallistujia on vähintään 10. Maksimiosallistujamäärä on 50.

Etätaidematka toteutuu!

Lahjaksi?

Etätaidematkan voi hankkia myös toiselle henkilölle lahjaksi, mainitse siitä varatessasi, esimerkiksi alla olevan ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kentässä. Jos päivä ei lahjansaajan kalenteriin sovikaan, taidematkan voi joko perua 29.1. mennessä, tai vaihtaa kotimaisten taidematkojen osamaksuksi sopivaan lahjakorttiin samalle summalle (lahjakortti voimassa kaksi vuotta).

Kun olet ilmoittautunut tai ilmoittanut henkilön etätaidematkalle, varmistan ilmoittautumisen sähköpostitse, ja lähetän laskun noin viikkoa ennen matkaa, eli allaolevaan lomakkeeseen kirjataan maksajan sähköposti. En luovuta tietoja kolmansille osapuolille enkä lähetä markkinointisähköpostia ilman suostumusta.

 

Ilmoittautumislomake etätaidematkalle: Helsinki-Rooma-Helsinki -taidematka verkossa lauantaina 6.2.2021

Vastaan lomakeyhteydenottoihin lähtökohtaisesti osoitteesta johanna@oivallamme.fi
En koskaan lähetä roskapostia, mutta jopa yksityisiä keskusteluviestejä voi tänä automaattisten roskapostiharavien aikana mennä roskapostilaatikkoon.
Jollet saa viestejäni ja haluat niitä vastaanottaa, tarkistathan roskapostilaatikon ja merkitset tarvittaessa sähköpostiosoitteeni luotettavaksi lähettäjäksi.

Lähetän ilmaiset pinkit taidevinkit käyttäen Mailchimp:iä. Jollet saa viestejä, tarkistathan vaihtoehtoiset postilaatikot ja lisäät osoitekirjaan.
Voit koska tahansa perua tilauksen täyttämällä lomakkeesta kohdan ”ei kiitos”, tai esimerkiksi lähettämällä minulle tiedon sähköpostitse, tai klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksen lopetuslinkkiä.

Tietosuojaselosteeni voit lukea klikkaamalla tästä.

Ajankohtaista

Uusista taidematkoista tiedotetaan taidematkat-pääsivulla. Voit myös liittyä sähköpostilistalle laittamalla minulle sähköpostia johanna@oivallamme.fi tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Ilmaisten pinkkien taidevinkkien vastaanottajat saavat vinkkien lisäksi omia tarjouksia ja ennakkotietoja taidematkoista ja esimerkiksi kursseista.

 

Lue lisää palveluistani:

Rentoutta ja luovuutta

Innostu – työnohjauspalvelut

Opi – koulutuspalvelut

Kehity – taideterapiapalvelut

Lue lisää minusta täältä.