fbpx

Taidematkat Kuvassa värikäs tunnelmaa taidematkalla kuvastava abstrakti maalaus

Taidematkat asiantuntijan opastamana

 

Taidematkat sivun kuva, Johanna Wahlbeck
Johanna Wahlbeck, kuva: Ella Tommila

Kiinnostavatko taidematkat? Järjestän erityisesti moderniin ja nykytaiteeseen keskittyviä taidenäyttelyretkiä, joilla taideasiantuntija on koko ajan läsnä ryhmän vetäjänä ja oppaana.

Haluaisitko lähteä nauttimaan taiteesta esimerkiksi Turkuun taideasiantuntijan alusta loppuun opastamalla ja suunnittelemalla taidenäyttelyretkellä? Tai kauemmas, esimerkiksi Italiaan Venetsian biennaalin kansainväliseen nykytaidekatselmukseen, tai vaikka Mäntän kuvataideviikoille kesällä, mutta tarvitsisit opasta siellä tai ennen matkaa? Tai tarvitsetko kävelyopasta Helsingin keskustan näyttelyihin?

Saat enemmän aikaa itsellesi kun järjestän kaiken puolestasi.

 

”Kaikki on valmiiksi mietitty ja itse voi vain keskittyä taiteesta nauttimiseen” (Taidematka-asiakas)

Sen sijaan, että vain veisin teidät määränpäähän, analysoin lisäksi päivän sisällön ja opastan teitä sekä matkalla että kohdenäyttelyissä, punaista lankaa unohtamatta. Ennen yrittäjäksi hyppäämistäni toimin vuosikymmenen taidemuseo-oppaana, suunnittelin ja toteutin opastuksia päätyökseni. Näin ollen olikin luontevaa laajentaa taideopasosaamista yrittäjänä taidematkojen muodossa.

Saat taiteesta irti enemmän taideasiantuntijan opastamilla taidematkoilla. Taiteentuntijuutesi kasvaa rennolla ja kiireettömällä tavalla.

Taidematkoja myös tilauksesta omalle ryhmällesi, yhdistyksellesi tai työhyvinvointi-päivän ohjelmaksi. Voin järjestää kaiken suunnittelusta käytäntöön yhteistyökumppanieni kanssa, kysy tarjous!

 

”Tyyli opastaa on sopivan täyteläinen ja asiapitoinen. Päivään oli saatu mahtumaan todella runsas, mielenkiintoinen ja toisistaan poikkeava tarjonta, mutta kiireen tuntua ei silti ollut.” (Toinen taidematkaaja)

 

Tulevat taidematkat, lähdöt pääkaupunkiseudulta

 

 

 • Yli yön taidematka Mänttään tulossa la-su 12.-13.8.2023!

   • Ohjelma täyteläinen, kokonaisvaltainen Kokemus 🌸
    Tilaa uutiskirje niin saat tiedon ensimmäisten joukossa kun taidematka julkaistaan!

 

 • Berliinin taidematka alustavasti (esim. torstaista sunnuntaihin) tulossa vuonna 2024

Berliinin taidematka yhteistyössä taidemuseo EMMAn kanssa. Tämä taidematka oli tarkoitus järjestää jo lokakuun alussa 2020, mutta taidematka siirrettiin koronapandemian vuoksi vuodella eteenpäin, ja sitten vielä puolella vuodella kevääseen 2022. Nyt se on siirretty alustavasti vuoteen 2024.

Yhteistyössä taidemuseo EMMAn kanssa järjestettävällä nykytaidematkalla tutustumme juuri niihin kohteisiin Berliinissä, joita taidealan ammattilaiset suosittelevat ja myös sellaisiin, joihin ei normaalisti pääse.

Lähempänä tähän ilmestyy linkki, jonka kautta pääset tutkimaan taidematkan yksityiskohtia matkatoimiston sivuilla.

 

Yleistä taidematkoista:

 

     • Taidematkan voi hankkia myös toiselle henkilölle lahjaksi, mainitse siitä varatessasi, esimerkiksi taidematkan sivulla olevan ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kentässä. Jos päivä ei lahjansaajan kalenteriin sovikaan, taidematkan voi joko perua ko. taidematkan sivulla ilmoitettuun päivämäärään mennessä, tai vaihtaa toiseen taidematkaan (jolloin mahdollinen hintaero laskutetaan erikseen), tai toiseen kotimaiseen palveluun erikseen neuvotellen. Johanna Wahlbeck Oy:n omia taidematkoja (yleensä yhden päivän kestäviä), voi myös vaihtaa toiseen Johanna Wahlbeck Oy:n tarjoamaan palveluun.
     • Myös lapset ovat tervetulleita mukaan! Yli 4-vuotiaat lapset saavat usein nykytaiteesta irti jopa enemmän kuin aikuiset!
     • Varmistan ilmoittautumisen sähköpostitse, ja lähetän kotimaan taidematkojen tapauksessa laskun noin kaksi viikkoa ennen matkaa. Ilmoittautumislomakkeeseen kirjataan maksajan sähköposti.
     • En luovuta tietoja kolmansille osapuolille enkä lähetä markkinointisähköpostia ilman suostumusta, ks. tietosuojaselosteeni

Tilaa Pinkit taidevinkit niin saat tiedon ensimmäisten joukossa myös kun uusi taidematka julkistetaan tai avataan ilmoittautumisille!

 

Muutama esimerkki menneistä taidematkoista:

 

      •  Taidematka Taidekeskus Salmelaan lauantaina 18.6.2022

       taidematkat

       Taidematka Salmelaan ja Vuohijärvelle toteutettiin 18.6.2022.

       Klikkaa tästä lukemaan lisätietoja.

 

 

 

 

 

 

      • Venetsian biennaalin taidematka 20.-24.10.2022, yhteistyössä taidemuseo EMMAn kanssa

Taidematka Venetsian biennaaliin 20.–24.10. järjestettiin yhteistyössä Espoon modernin taiteen museo EMMAn kanssa (kuten myös aiemmin vuosina 2017 ja 2019). Lisätiedot matkasta ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä matkatoimiston sivuilta. Tervetuloa mukaan!

Taidematka Venetsiaan Venetsian biennaaliin 2019 kuvituskuva vuodelta 2017
Venetsia. Kuva: Johanna Wahlbeck Oy

 

 

Taidematkat ovat pinkillä fokuksella opastetut – eli rennosti, mutta asiasisältöä unohtamatta

 

      • Tule mukaan piristäville taidematkoille!

       Lue lehtijuttu täältä, jossa aiheena marraskuinen Turun taidematka vuoden 2017 lopussa.

       Venetsian taidematka on toteutettu 2017, 2019 ja 2022 (Johanna Wahlbeck Oy:n kanssa yhteistyössä EMMA – Espoon modernin taiteen museo ja matkatoimisto Kon-Tiki Tours).

       Katso kuvia Venetsian taidematkalta Facebook-sivulta, klikkaa sinne sivun alalaidan some-ikoneista. Ensimmäinen Venetsian biennaalin taidematka toteutettiin 2017, lue siitä ja unelmien toteutumisesta blogista klikkaamalla tästä, alla taidematkalaisten palautetta:

       ”Ohjelma oli juuri sitä, mitä hain tältä matkalta.”
       ”Matka oli onnistunut, matkanjohtaja asiantunteva ja miellyttävä, kohde upea”
       ”Hyvä ja monipuolinen ohjelma, joka antoi mahdollisuuden myös omille kohteille”
       ”Erinomainen taidematka”

 

     • Tulossa

      Vesa Aaltosen ottama kuva Jan-Erik Anderssonin Lehtitalosta
      Vesa Aaltosen ottama kuva Jan-Erik Anderssonin Lehtitalosta
       • Sarvisalo, tutustumista Zabludowiczin kokoelmaan, ajankohta selviää myöhemmin. Tuoreimman infon mukaan mahdollisuutta vierailuun ei ollut 2018, 2019, 2020 eikä 2021. Edellisen kerran vierailimme tässä kohteessa 2017. Zabludowiczilta on luvattu olla yhteydessä sitten kun vierailu on taas mahdollista.
       • Seuraa tätä taidematkat-sivua tai tilaa ilmaiset pinkit taidevinkit sähköpostiisi alla olevallalomakkeella! Pinkkien vinkkien vastaanottajat saavat omia tarjouksia, ennakkotietoja, erilaisia taidevinkkejä ja omia tilaisuuksia. Pinkkien taidevinkkien vastaanottajille kerrotaan taidematkoista usein jo ennen tämän sivun päivittämistä.
       • Katso myös Instagram-tilini, jossa kuvia menneiltä taidematkoilta ja muuta värikästä (klikkaa ikonia tämän sivun alalaidassa tai klikkaa suoraan sinne tästä)

 

”Taidematkoilla säästää luontoa ja kuulee erilaisia näkemyksiä” (Kolmas taidematkaaja)

 

Oma taidematka tai opastettu kävelykierros Helsingin keskustan taidenäyttelyihin?

Järjestän myös yksityisiä taidematkoja tilauksesta ja vien ryhmiä taideasiantuntijan kävelykierroksille taidemuseoihin ja gallerioihin Helsingin keskustassa.

Voit seurata sivua tai liittyä sähköpostilistalle laittamalla viestin minulle johanna@oivallamme.fi tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

 

 

Taidematkakohde-toiveita?
Lähetä ne yhteydenottolomakkeella ja tilaa ilmaisia pinkkejä taidevinkkejä sähköpostitse

 

Onko sinulla jokin toivekohde? Kerro se minulle ja voi olla, että hyvin pian saat kutsun juuri sinne, toiveesi kertominen ei velvoita sinua mihinkään.

Vastaan lomakeyhteydenottoihin lähtökohtaisesti osoitteesta johanna@oivallamme.fi
En koskaan lähetä roskapostia, mutta jopa yksityisiä keskusteluviestejä voi tänä automaattisten roskapostiharavien aikana mennä roskapostilaatikkoon.
Jollet saa viestejäni ja haluat niitä vastaanottaa, tarkistathan roskapostilaatikon ja merkitset tarvittaessa sähköpostiosoitteeni luotettavaksi lähettäjäksi.

Lähetän ilmaiset pinkit taidevinkit käyttäen Mailchimp:iä. Jollet saa viestejä, tarkistathan vaihtoehtoiset postilaatikot ja lisäät osoitekirjaan.
Voit koska tahansa perua tilauksen täyttämällä lomakkeesta kohdan ”ei kiitos”, tai esimerkiksi lähettämällä minulle tiedon sähköpostitse, tai klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksen lopetuslinkkiä.

Tietosuojaselosteeni voit lukea klikkaamalla tästä.

 

Taidematka-yhteistyötä

Järjestän taidematkoja myös yhteistyössä esimerkiksi taidemuseo EMMAn kanssa. EMMA-klubilaisille on järjestetty taidematkoja Mäntän kuvataideviikoille ja Riihimäelle sekä Venetsian taidematka sekä vuonna 2017, 2019 ja 2022.

Ulkomaanmatkoilla vastuullinen matkanjärjestäjä on Kon-Tiki Tours ja kotimaisilla taideretkillä yhteistyökumppaneihin kuuluu Åbergin Linja Oy.

 

Lue lisää palveluistani

Innostu – työnohjauspalvelut

Opi – koulutuspalvelut

Kehity – taideterapiapalvelut

Lue lisää minusta ja referensseistäni täältä.