fbpx

Rentoutuminen ja stressinhallinta kuvallisen ilmaisun avulla – saisiko olla lisää hyvää mieltä?

 

Rento kuva – Mielen kuvallinen kuntosali

Voit valita joko ryhmämuotoisen jatkuvan valmennuksen – joka on Mielen kuvallinen kuntosalijäsenyys verkossa – tai sitten lyhyemmän yksilövalmennuksen, Personal Training -paketin, jonka avulla voi myös tehostaa perusjäsenyyttä.

Mitään ei tarvitse niin sanotusti ”osata”. Jokaisella on oma kuvakieli, johon yhteyden luomalla voi kasvattaa esimerkiksi rentoutta paineettomasti. Kuva on tehokas tavoitteiden saavuttamisen apu.

Mielen kuvallisella kuntosalilla on mahdollisuus syvempään kuvallisuuden hyödyntämiseen. Opit joutilaisuuden jaloa taitoa ja saat lisää luovuutta, ideoita, itseymmärrystä sekä keinoja päästä tavoitteisiisi.

Osallistuja: ”Suosittelen kaikille, jotka haluavat luovan leikin kautta yhtäkkiä syvälle iskevän itseymmärryksen!”

Kuvataideterapeuttina ja taidefilosofina olen erikoistunut myös kuvien katsomiseen eri tavoin. Halutessasi voin tapaamisilla avata erilaisia symbolisisältöjä kuvien ja tehtävien taustalla. Ohjaan visuaalisen rentoutusharjoituksen tapaamisten lopuksi.

Ota hetki aikaa oman kuvamaailmasi äärellä ja yllätyt! Aiemmat osallistujat ovat kuvanneet kokonaisuutta esimerkiksi helpoksi, asiantuntevaksi ja ”hyvän mielen” tuojaksi.

Kiinnostaako omassa tahdissa tehtävä Personal Training -paketti tai yksittäisten tehtävävideoiden tilaaminen kokeiluun? Klikkaamalla tästä pääset lukemaan Personal Training -paketin ja yksittäisten tehtävävideoiden kuvausta. Tarjoushinta 249 € (sis.alv ja 6 tehtävävideota sekä 3 tapaamista). Yksittäiset tehtävävideot ovat 22,90 € (sis. alv) kpl (henkilökohtaiseen käyttöön, jos kyseessä on ryhmä, pyydä tarjous).

Kuvan alla minusta otti valokuvaaja Ella Tommila. Täältä tulen ja vien sinut kuvamaailmaan!

Rentoutuminen ja stressinhallinta sivun kuva Johanna Wahlbeckista

 

Rentouttavan kuvallisen ilmaisun kursseja Helsingissä, etänä ja Mielen kuvallinen kuntosali verkossa

 • Haluatko kartuttaa omia voimavarojasi rentouttavan taiteellisen työskentelyn avulla?
 • Haluatko oppia kertomaan kuvin?
 • Haluatko oppia rentoutumaan?
 • Tarvitseko bensaa ideapankkiisi ja luovuuden rikastamista?
 • Haluatko käyttää kuvallista ilmaisua itsereflektoinnin ja tavoitteisiin pääsemisen apuna tai rentoutumiseen?
 • Tarvitsetko rennon sysäyksen elämääsi?
 • Tai haluatko järjestää Rento kuva -tilaisuuden tai kurssin organisaatiossasi?

Kurssilla testataan yhdessä kuvailmaisullisia tapoja rentoutumiseen piirtäen, maalaten ja valokuvaten. Aiempia taitoja rentoutumisen tai esimerkiksi piirtämisen osalta ei tarvita, ei minkäänlaisia. Ihmisen sisäinen kuvallisuus auttaa rentoutumaan ja hallitsemaan stressiä. Kurssilla kokeilemme erilaisia matalan kynnyksen piirustus- ja maalaustapoja, jotka tutkitusti rentouttavat.

 • Tavoitteena on oppia kuvallista itseilmaisua itselle sopivalla tavalla ja lisäksi oppia joutilaisuutta, joka on luovuuden edellytys
 • Kokeillen ja tutkien löydät Rento kuva -tehtävien avulla itsellesi sopivia tekniikoita kuvallisen ilmaisun rentouttavaan toteuttamiseen
 • Voit toteuttaa kuvallista rentoutumista omassa tahdissasi silloin kun sinulle sopii
 • Myös tekniikoita opetetaan tilanteeseen sopivalla tavalla, tarpeen mukaan
 • Tapaamisissa mahdollisuus tulkintanäkökulmiin ja syvempään Rennon kuvan taustatekijöiden tarkasteluun
 • Tapaamisissa toteutamme visuaalisen rentoutusharjoituksen
 • Kurssin avulla tutustut omaan kuvalliseen maailmaasi ja ilmaisuun tekemällä tutkitusti rentouttavia kuvallisia tehtäviä
Kenelle

Rento kuva -sisältö soveltuu kaikille, joilla on motivaatiota oppia kuvallisuuden tutkimisen kautta keinoja rentoutumiseen, voimaantumiseen ja luovuuden lisäämiseen. Aiempi oma taiteellinen suuntautuminen ei ole millään tapaa välttämätöntä.

Oletko miettinyt kuinka pääset keskittymään johonkin positiiviseen? Toteat pitäisi, pitäisi….

Rento kuva –kurssilla piristyt ja rentoudut sekä saat hyötyä omaan jaksamiseesi. Tutustut symboleiden maailmaan ja saat molemmat aivopuoliskot käyttöön, pääset eroon pelkästään analyyttisyydessä jumittamisesta. Opit käyttämään kuvakieltäsi tavoitteiden saavuttamiseen.

Pääset kokeilemaan tutkitusti rentouttavia kuvaharjoituksia huumoria unohtamatta. Sananmukaisesti rentoudut myös. Kurssilla ei tarvitse osata mitään. Tarvikkeiden osalta voit käyttää luovuutta. Ei siis tarvitse tehdä mitään hankintoja.

Olisiko tämä sellaista mitä kaipaat näinä kummallisina aikoina?

Lämpimästi tervetuloa oivaltamaan yhdessä enemmän!

 

Moni kaipaa lisää yhteisöllisyyttä ja jatkuvuutta; klikkaa tästä Rento kuva – Mielen kuvallisen kuntosalin kuukausittaista jäsenyyttä tutkimaan!
Tarjoushinta 39,90 (sis.alv) kuukaudessa ja voit olla mukana vaikka vain yhden kuukauden. Voit liittyä mukaan koska tahansa. Joka kuukausi teen kaksi uutta tehtävävideota ja on mahdollisuus tavata kahdesti verkossa. Konsepti on olemassa niin kauan kun osallistujia (ja minulla tehtäväideoita) riittää.

 

Katso kaikki ajankohtaiset kurssit, joille voi ilmoittautua klikkaamalla tästä

Vastaavia kursseja voidaan järjestää tilauksesta ja myös esimerkiksi virkistyspäivän ohjelmana

Rento kuva – Mielen kuvallisen kuntosalin voi myös tilata työyhteisölle kokonaisvaltaista hyvinvointia edistämään.

 

Kysyttävää kursseista tai rentoutumisesta ja stressinhallinnasta kuvallisen ilmaisun avulla? Ota yhteyttä! 

 

Voit myös lähettää viestin käyttäen yhteydenottolomaketta alla

 

Vastaan lomakeyhteydenottoihin lähtökohtaisesti osoitteesta johanna@oivallamme.fi
En koskaan lähetä roskapostia, mutta jopa yksityisiä keskusteluviestejä voi tänä automaattisten roskapostiharavien aikana mennä roskapostilaatikkoon.
Jollet saa viestejäni ja haluat niitä vastaanottaa, tarkistathan roskapostilaatikon ja merkitset tarvittaessa sähköpostiosoitteeni luotettavaksi lähettäjäksi.

Lähetän ilmaiset pinkit taidevinkit käyttäen Mailchimp:iä. Jollet saa viestejä, tarkistathan vaihtoehtoiset postilaatikot ja lisäät osoitekirjaan.
Voit koska tahansa perua tilauksen täyttämällä lomakkeesta kohdan ”ei kiitos”, tai esimerkiksi lähettämällä minulle tiedon sähköpostitse, tai klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksen lopetuslinkkiä.

Tietosuojaselosteeni voit lukea klikkaamalla tästä.

 

 

Lue lisää

Innostu – työnohjauspalvelut

Opi – koulutuspalvelut

Kehity – taideterapiapalvelut

Taidematkat lähelle ja kauas

Lue referenssejä ja lisää minusta

 

Kuvakoulutukset kuvituskuva Rentoutuminen ja stressinhallinta