fbpx

johdatus hiekkakuvaterapiaan sivun kuvituskuva

Johdatus hiekkakuvaterapiaan -koulutuspäivä Helsingissä 22.10.2021

Johdatus jungilaiseen hiekkakuvaterapiaan (sandplay) monikäyttöisenä menetelmänä -koulutuspäivä Helsingissä perjantaina 22.10.2021 klo 10-17:00, hinta 195 € (sis. alv) per hlö. Hinta sisältää opetuksen ja mukaan saatavat materiaalit sekä kahvitarjoilun.

Kouluttajina toimivat sekä minä, Johanna Wahlbeck, sekä kokenut hiekkakuvaterapiamenetelmän soveltaja, koulutuspsykoanalyytikko, koulutuslastenpsykoterapeutti Liisa Wahlbeck.

Koulutuspäivässä saat käytännöllisten esimerkkien ja keskustelevan opetuksen kautta käsityksen siitä, mitä on hiekkakuvaterapia ja sen teoreettisesta viitekehyksestä sekä käytännön soveltamismahdollisuuksista.

Paikkoja rajatusti, maksimiryhmäkoko 12 (minimi 5). Koulutus toteutuu ja vielä on joitain paikkoja

Tule tutustumaan jungilaisen hiekkakuvaterapia-menetelmän maailmaan!

 

 

Mitä on hiekkakuvaterapia?johdatus hiekkakuvaterapiaan kurssin kuvituskuva kuvassa hiekassa pikkuesineitä kuten aarrearkku

Katso tämä video hiekkakuvatarapiasta Youtubessa (tätä suosittelemme, kesto 50 minuuttia, lyhyempiäkin löytyy hakemalla sandplay-sanalla).

Koulutuspäivänä esittelemme hiekkakuvaterapiaa esimerkein ja pääset miettimään miten juuri sinä voisit esimerkiksi omassa työssäsi käyttää hiekkakuvaterapiaa.

Hiekkakuvaterapiamenetelmä soveltuu käytettäväksi kaikenikäisten kanssa (lasten, aikuisten ja iäkkäiden).

Mikäli on kiinnostusta jatkoon vaikkapa työnohjausryhmän muodossa, siitä sovitaan erikseen osallistujien kanssa tämän päivän aikana tai jälkeen.

Aika ja paikka

Aika: 22.10.2021 klo 10.00 -17:00
Paikka: Karjalatalo, Helsinki. Tarkemmat saapumisohjeet saat lähempänä päivämäärää sähköpostitse.

Hinta

Hinta 195 € (sis. alv 24 %) per hlö. Hinta sisältää koulutuspäivän opetuksen, materiaalit ja teen/kahvin. Lounas omakustanteinen.

Ilmoittaudu mukaan

Voit ilmoittautua allaolevalla lomakkeella.

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua vielä kaksi viikkoa ennen 8.10.2021 mennessä, johon asti voi myös ilmoittautua mukaan, jos paikkoja vielä on. Koulutus toteutuu ja vielä on joitain paikkoja, voit ilmoittautua mukaan niin kauan kuin paikkoja riittää

Tervetuloa koulutukseen!

 

Ilmoittautumislomake Johdatus hiekkakuvaterapiaan -koulutuspäivään Helsingissä perjantaina 22.10.2021

Lähetän ilmaiset pinkit taidevinkit lähtökohtaisesti käyttäen Mailchimp:iä osoitteesta johanna@oivallamme.fi. Samasta sähköpostiosoitteesta vastaan ilmoittautumisiin.

Voit koska tahansa perua tilauksen täyttämällä lomakkeesta kohdan ”ei kiitos”, tai esimerkiksi lähettämällä minulle tiedon sähköpostitse, tai klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksen lopetuslinkkiä.

En koskaan lähetä roskapostia, mutta jopa yksityisiä keskusteluviestejä voi tänä automaattisten roskapostiharavien aikana mennä roskapostilaatikkoon.

Tietosuojaselosteeni voit lukea klikkaamalla tästä.

 

Lue lisää palveluistani