fbpx

johdatus hiekkakuvaterapiaan sivun kuvituskuva

Johdatus hiekkakuvaterapiaan -koulutuspäivä Helsingissä 13.11.2020

Johdatus jungilaiseen hiekkakuvaterapiaan (sandplay) monikäyttöisenä menetelmänä -koulutuspäivä Helsingissä perjantaina 13.11.2020 klo 10-17:30, hinta 195 € (sis. alv) per hlö. Hinta sisältää opetuksen ja mukaan saatavat materiaalit sekä kahvitarjoilun.

Kouluttajina toimivat sekä minä, Johanna Wahlbeck, sekä kokenut hiekkakuvaterapiamenetelmän soveltaja, koulutuspsykoanalyytikko, koulutuslastenpsykoterapeutti Liisa Wahlbeck.

Koulutuspäivässä saat käytännöllisten esimerkkien ja keskustelevan opetuksen kautta käsityksen siitä, mitä on hiekkakuvaterapia ja sen teoreettisesta viitekehyksestä sekä käytännön soveltamismahdollisuuksista.

Paikkoja rajatusti, maksimiryhmäkoko 10 (minimi 5).

Väliaikatietoa, syyskuussa 2020: Näillä näkymin kurssipäivä toteutuu ja toteutamme sen koronaturvallisuus huomioiden.
 
Eli koulutus pidetään esimerkiksi isommassa tilassa kuin alunperin oli suunnitelmissa. Tarkemmat tiedot lähtevät lähempänä ilmoittautuneille sähköpostitse.
 
Vielä on myös joitain paikkoja eli ilmoittaudu pian jos olet kiinnostunut tutustumaan jungilaisen hiekkakuvaterapia-menetelmän maailmaan!

 

 

Mitä on hiekkakuvaterapia?johdatus hiekkakuvaterapiaan kurssin kuvituskuva kuvassa hiekassa pikkuesineitä kuten aarrearkku

Katso tämä video hiekkakuvatarapiasta Youtubessa (tätä suosittelemme, kesto 50 minuuttia, lyhyempiäkin löytyy hakemalla sandplay-sanalla).

Koulutuspäivänä esittelemme hiekkakuvaterapiaa esimerkein ja pääset miettimään miten juuri sinä voisit esimerkiksi omassa työssäsi käyttää hiekkakuvaterapiaa.

Hiekkakuvaterapiamenetelmä soveltuu käytettäväksi kaikenikäisten kanssa (lasten, aikuisten ja iäkkäiden).

Mikäli on kiinnostusta jatkoon vaikkapa työnohjausryhmän muodossa, siitä sovitaan erikseen osallistujien kanssa tämän päivän aikana tai jälkeen.

Aika ja paikka

Aika: 13.11.2020 klo 10.00 -17:30
Paikka: Aluksi olemme Helsingissä Karjalatalolla, josta siirrytään loppuiltapäiväksi tutustumaan hiekkakuvaterapiaan käytännössä Mannerheimintielle (tätä on toivottu!). Tarkemmat osoitetiedot saat lähempänä ilmoittauduttuasi.

Hinta

Hinta 195 € (sis. alv 24 %) per hlö. Hinta sisältää koulutuspäivän opetuksen, materiaalit ja teen/kahvin. Lounas omakustanteinen.

Ilmoittaudu mukaan

Voit ilmoittautua allaolevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse johanna@oivallamme.fi tai puhelimitse 0404101270

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua vielä kaksi viikkoa ennen 29.10.2020 mennessä, johon asti voi myös ilmoittautua mukaan, jos paikkoja vielä on.

Tervetuloa koulutukseen!

 

Ilmoittautumislomake Johdatus hiekkakuvaterapiaan -koulutuspäivään Helsingissä perjantaina 13.11.2020

Lähetän ilmaiset pinkit taidevinkit lähtökohtaisesti käyttäen Mailchimp:iä osoitteesta johanna@oivallamme.fi. Samasta sähköpostiosoitteesta vastaan ilmoittautumisiin.

Voit koska tahansa perua tilauksen täyttämällä lomakkeesta kohdan ”ei kiitos”, tai esimerkiksi lähettämällä minulle tiedon sähköpostitse, tai klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksen lopetuslinkkiä.

En koskaan lähetä roskapostia, mutta jopa yksityisiä keskusteluviestejä voi tänä automaattisten roskapostiharavien aikana mennä roskapostilaatikkoon.

Tietosuojaselosteeni voit lukea klikkaamalla tästä.

 

Lue lisää palveluistani