fbpx

Taidepalvelut Värikäs kuva maalauksesta, joka on tehty kuvataidemenetelmiäni soveltamalla

 

Taidepalvelut – avaisinko sinulle kuvamaailmaa?

 

Taideasiantuntija

Olen taideasiantuntija, koulutukseltani taidefilosofi (FM), työnohjaaja ja kuvataideterapeutti (Suomen Kuvataidepsykoterapeuttien Liitto ry:n jäsen), joka on tehnyt taidekasvatustyötä yli kymmenen vuotta.

Erityiskiitosta olen saanut innostuneisuudestani ja sen levittämisestä, tai jopa tartuttamisesta! Taidetaustani yhdistettynä hyvinvointiosaamiseeni, kuten työnohjaajuuteeni, tekee palvelustani ainutlaatuista.

Johanna Wahlbeck Oy:n perustin vuoden 2014 lopussa. Yritys tuottaa erilaisia taidepalveluita ja taidelähtöisten menetelmien sovelluksia esimerkiksi sote-kentälle, mutta myös yksityisasiakkaille ja asiantuntijoille.

Kuva Johanna Wahlbeck innostu työnohjauksen keinoin
Johanna Wahlbeck. Kuva: Ella Tommila

Ajattelen että kuvataiteesta ja kuvataiteellisesta ilmaisusta nauttiminen kuuluu Kaikille ❤

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta palveluistani tai tilaa hinnastosta.
Voimme myös sopia ilmaisen puolen tunnin tapaamisen tai puhelun, jossa kartoitetaan yhdessä työnohjauksen, kuvataideterapian tai esimerkiksi koulutuksen tarpeenne.

Voin auttaa mitä moninaisimmissa asioissa taiteen ja hyvinvoinnin tärkeällä kentällä! Millaiset taidepalvelut kiinnostavat juuri sinua?

Perustin Facebookiin taidepalveluille ja niistä kiinnostuneille ryhmän, jotta taidepalvelut löytyisivät helposti. Ryhmässä voit kysyä mistä tahansa taidepalvelusta ryhmäläisiltä tai jos itse tarjoat taidepalveluita, esitellä itsesi ja taidepalvelusi.

 

Taide ja taiteellinen tekeminen on vahvasti palvelutarjonnassani mukana, linkit pääpalveluihini:

 

Taideterapia, lue lisää kehittymisestä kuvataideterapian keinoin

 

Taidelähtöiset menetelmät asiakastyössä: työnohjaus ja uraohjaus, lue lisää

 

Koulutukset, katso lista koulutuksista joihin ehtii vielä ilmoittautua

 

Neemo-valmennukset, lue lisää klikkaamalla tästä

 

Taidematkat, lue lisää taidematkoista ja ilmoittaudu mukaan 

 

Muut taidepalveluni

 

Virkistystoiminta ja -kurssit

Rentouttavaa yhdessä maalaamista, virkistävää leikkiä, tai miten olisi melukonsertti tai hiljaisuuden retriitti? Vai kaipaatteko irtiottoa opastetulla pinkin fokuksen taidematkalla?

Voin räätälöidä kokonaisuuden toiveiden ja tilanteen mukaan, sekä vapaa-ajan kursseja, yritysten virkistyspäiviä että esimerkiksi vanhainkoteja ajatellen, sekä työntekijöille että asiakkaille, yhdessä tai erikseen. Katso hinnastosta esimerkki ja ota yhteyttä niin hoidan kaiken puolestasi.

Taideasiantuntija-palvelut, kuvassa maalauksia ja taidevälineitä

Taidepajat ja taideasiantuntija-opastukset

Olen toiminut pitkään taidemuseo-oppaana ja yhteistyö EMMA – Espoon modernin taiteen museon kanssa jatkuu yrittäjänäkin. Yksi yhteistyöprojekteista oli syksyn 2016 Taidehetkiä sukupolvien välillä -ryhmä.

Järjestän taidepajoja, opastuksia ja kurssejakatso hinnasto ja ota yhteyttä.

  • Palaute-esimerkki työskentelystäni taidepajan oppaana museolla, sillä kertaa lasten kanssa, löytyy asiakkaan blogista.
  • Puhuin myös MTV:n uutisille siitä, kuinka lapset saavat nykytaiteesta irti jopa helpommin kuin aikuiset: 
    ”Kyllä lapsi löytää aina ihanan uteliaan ja mielikuvituksellisen näkökulman. Taidesyntymäpäivän kohderyhmään kuuluvat 4-12-vuotiaat, mutta synttärijuhlia ovat tervetulleita viettämään kaiken ikäiset. -Itsekin lapsenmielisenä voisin pitää bileet tällaisella lastenjuhlakonseptilla, Wahlbeck nauraa.” Ks. juttu klippeineen
  • Esimerkki aikuisilta saadusta opastuspalautteesta: ”Johannan opastustyyli oli iloisen humoristinen ja olisi houkutellut nykytaidetta tutkimaan paatuneemmankin skeptikon.” ”Kiitos innostavalle ja mukavalle oppaallemme Johanna Wahlbeckille! Johannan mukaan taide on terveyttä edistävää.” Lue koko blogiteksti

Tarvitsetko opasta taiteen maailmaan? Voin lähteä lyhyelläkin varoitusajalla taideoppaaksi lähelle ja kauas.

Taideasiantuntemusta, kuvassa alan kirjoja

 

Taidekonsultointi ja taiteeseen liittyvät tekstit

Teen myös esimerkiksi kuva-analyysejä, tekstejä julkaisuihin, taidealan asiantuntijaa kaipaavia käännöksiä (englanti ja ruotsi) sekä taidekävelykierroksia Helsingin keskustassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Taidepalvelut: Juuri nyt ajankohtaista

Ilmoittautumisten määräpäivät taidelähtöisten menetelmien koulutuksiini lähenevät, ks. linkit täältä.

 

Tervetuloa oivaltamaan yhdessä enemmän!

 

Kysy lisää näistä tai muista vaihtoehdoista!

Kuvataidemenetelmiä voi soveltaa esimerkiksi työnohjauksessa, kuvassa taideasiantuntija-kirjoja

 

Yhteydenottolomake ja pinkkien taidevinkkien tilauslomake

Vastaan lomakeyhteydenottoihin lähtökohtaisesti osoitteesta johanna@oivallamme.fi
En koskaan lähetä roskapostia, mutta jopa yksityisiä keskusteluviestejä voi tänä automaattisten roskapostiharavien aikana mennä roskapostilaatikkoon.
Jollet saa viestejäni ja haluat niitä vastaanottaa, tarkistathan roskapostilaatikon ja merkitset tarvittaessa sähköpostiosoitteeni luotettavaksi lähettäjäksi.

Lähetän ilmaiset pinkit taidevinkit käyttäen Mailchimp:iä. Jollet saa viestejä, tarkistathan vaihtoehtoiset postilaatikot ja lisäät osoitekirjaan.
Voit koska tahansa perua tilauksen täyttämällä lomakkeesta kohdan ”ei kiitos”, tai esimerkiksi lähettämällä minulle tiedon sähköpostitse, tai klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksen lopetuslinkkiä.

Tietosuojaselosteeni voit lukea klikkaamalla tästä.

 

Lue lisää palveluistani

Innostu – työnohjauspalvelut

Opi – koulutuspalvelut

Kehity – taideterapiapalvelut

Neemo-valokuvavalmennukset

Taide- ja kulttuurialan palvelujen tuotteistaminen ja valmennukset

Lue lisää minusta ja referensseistäni täältä.