Taidepalvelut Värikäs kuva maalauksesta, joka on tehty kuvataidemenetelmiäni soveltamalla

 

Taidepalvelut – avaisinko sinulle kuvamaailmaa?

 

Taideasiantuntija

Olen taideasiantuntija, koulutukseltani taidefilosofi (FM), työnohjaaja ja taideterapeutti, joka on tehnyt taidekasvatustyötä yli kymmenen vuotta. Erityiskiitosta olen saanut innostuneisuudestani ja sen levittämisestä, tai jopa tartuttamisesta! Taidetaustani yhdistettynä työnohjaajuuteeni tekee palvelustani ainutlaatuista. Johanna Wahlbeck Oy:n perustin vuoden 2014 lopussa, yritykseni tuottaa erilaisia taidepalveluita ja taidelähtöisten menetelmien sovelluksia esimerkiksi sote-kentälle.

Ajattelen että kuvataiteesta ja kuvataiteellisesta ilmaisusta nauttiminen kuuluu Kaikille ❤

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta palveluistani tai tilaa hinnastosta.
Voimme myös sopia ilmaisen tapaamisen, jossa kartoitetaan yhdessä työnohjauksen, taideterapian tai esimerkiksi koulutuksen tarpeenne.

Voin auttaa mitä moninaisimmissa asioissa taiteen ja hyvinvoinnin tärkeällä kentällä! Millaiset taidepalvelut kiinnostavat juuri sinua? Perustin Facebookiin taidepalveluille ja niistä kiinnostuneille ryhmän, jotta taidepalvelut löytyisivät helposti. Ryhmässä voit kysyä mistä tahansa taidepalvelusta ryhmäläisiltä tai jos itse tarjoat taidepalveluita, esitellä itsesi ja taidepalvelusi.

 

Taide ja taiteellinen tekeminen on vahvasti palvelutarjonnassani mukana, linkit pääpalveluihini:

 

Taideterapia, lue lisää kehittymisestä taideterapian keinoin

 

Taidelähtöiset menetelmät asiakastyössä: työnohjaus ja uraohjaus, lue lisää

 

Koulutukset, katso lista koulutuksista joihin ehtii vielä ilmoittautua

 

Taidematkat, lue lisää taidematkoista ja ilmoittaudu mukaan 

 

Muut taidepalveluni

 

Virkistystoiminta ja -kurssit

Rentouttavaa yhdessä maalaamista, virkistävää leikkiä, tai miten olisi melukonsertti tai hiljaisuuden retriitti?
Voin räätälöidä kokonaisuuden toiveiden ja tilanteen mukaan, sekä vapaa-ajan kursseja, yritysten virkistyspäiviä että esimerkiksi vanhainkoteja ajatellen, sekä työntekijöille että asiakkaille, yhdessä tai erikseen. Katso hinnastosta esimerkki ja ota yhteyttä niin räätälöin sopivan kokonaisuuden.

Taideasiantuntija-palvelut, kuvassa maalauksia ja taidevälineitä

Taidepajat ja taideasiantuntija-opastukset

Olen toiminut pitkään taidemuseo-oppaana ja yhteistyö EMMA – Espoon modernin taiteen museon kanssa jatkuu yrittäjänäkin. Yksi yhteistyöprojekteista oli syksyn 2016 Taidehetkiä sukupolvien välillä -ryhmä.

Järjestän taidepajoja, opastuksia ja kursseja, katso hinnasto ja ota yhteyttä.

  • Palaute-esimerkki työskentelystäni taidepajan oppaana museolla, sillä kertaa lasten kanssa, löytyy asiakkaan blogista.
  • Puhuin myös MTV:n uutisille siitä, kuinka lapset saavat nykytaiteesta irti jopa helpommin kuin aikuiset: 
    ”Kyllä lapsi löytää aina ihanan uteliaan ja mielikuvituksellisen näkökulman. Taidesyntymäpäivän kohderyhmään kuuluvat 4-12-vuotiaat, mutta synttärijuhlia ovat tervetulleita viettämään kaiken ikäiset. -Itsekin lapsenmielisenä voisin pitää bileet tällaisella lastenjuhlakonseptilla, Wahlbeck nauraa.” Ks. juttu klippeineen
  • Esimerkki aikuisilta saadusta opastuspalautteesta: ”Johannan opastustyyli oli iloisen humoristinen ja olisi houkutellut nykytaidetta tutkimaan paatuneemmankin skeptikon.” ”Kiitos innostavalle ja mukavalle oppaallemme Johanna Wahlbeckille! Johannan mukaan taide on terveyttä edistävää.” Lue koko blogiteksti

Tarvitsetko opasta taiteen maailmaan? Voin lähteä lyhyelläkin varoitusajalla taideoppaaksi lähelle ja kauas.

Taideasiantuntemusta, kuvassa alan kirjoja

Taidematkat

Haluaisitko lähteä nauttimaan taiteesta esimeriksi Turkuun tai sitten kauemmas, esimerkiksi Italiaan Venetsian biennaalin kansainväliseen nykytaidekatselmukseen, tai Mäntän kuvataideviikoille kesällä, mutta tarvitsisit opasta siellä tai ennen matkaa. Haluatko matkustaa taideasiantuntijan kanssa? Tänä vuonna järjestin esimerkiksi nämä molemmat matkat yhteistyössä taidemuseo EMMAn kanssa osana EMMA-klubin ohjelmaa, lue lisää Mäntän taidematkasta ja Venetsian taidematkasta vuonna 2017. Siirry taidematkojen omalle sivulle ja lue vuoden 2018 tarjonnasta.

Taidekonsultointi

Teen myös esimerkiksi kuva-analyysejä, taidealan asiantuntijaa kaipaavia käännöksiä (englanti ja ruotsi) sekä taidekävelykierroksia Helsingin keskustassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Taidepalvelut: Juuri nyt ajankohtaista

Ilmoittautumisten määräpäivät kesäyliopistojen taidelähtöisten menetelmien koulutuksiini lähenevät, ks. linkit täältä.

Taidematka-sivulle on tullut taas uusia taidematkoja tarjolle, katso ne täältä!

Uutta vuoden 2018 tarjonnassa! Kuvaryhmät!

Kuvaryhmä pariskunnille Helsingissä 4.4.2018 alkaen vuoden loppuun

Mukaan mahtuu kolme paria (6 hlöä) per tapaaminen. Voit ilmoittautua yhteen tai vaikka neljääntoista tapaamiseen tänä vuonna, niin kauan kun paikkoja riittää. Tapaamiset keskiviikkoisin 1-2 kertaa kuussa, kesällä pidempi tauko. Ryhmäläiset saavat myös opetusta kurssimaisesti. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Kuvaryhmä alanvaihdon ja urakehityksen tukemiseen Helsingissä 16.4.2018 alkaen vuoden loppuun

Voit nyt ilmoittautua mukaan yhdelle kerralle tai kaikille kahdelletoista, niin kauan kuin paikkoja riittää. Yhdelle tapaamiselle mahtuu seitsemän ensimmäistä. Tapaamiset maanantaisin 1-2 kertaa kuussa, kesällä pidempi tauko.  Ryhmäläiset saavat myös opetusta kurssimaisesti. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Kuvaryhmä rentoutumiseen Helsingissä 25.4.2018 alkaen vuoden loppuun

Mukaan mahtuu seitsemän osallistujaa per tapaaminen. Voit osallistua yhteen, tai kaikkiin, niin kauan kuin paikkoja on jäljellä. Tapaamiset maanantai- ja keskiviikkoiltaisin noin 1-2 kertaa kuussa vuoden loppuun saakka. Ohjaamisen lisäksi ryhmäläisille opetetaan rentouttavan kuvailmaisun tekniikoita. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Tervetuloa oivaltamaan yhdessä enemmän!

 

Kysy lisää näistä tai muista vaihtoehdoista!

Kuvataidemenetelmiä voi soveltaa esimerkiksi työnohjauksessa, kuvassa taideasiantuntija-kirjoja

 

Pinkkien taidevinkkien tilauslomake

 

 

Lue lisää palveluistani

Innostu – työnohjauspalvelut

Opi – koulutuspalvelut

Kehity – taideterapiapalvelut

Lue lisää minusta täältä.