Yhteystiedot - Johanna Wahlbeck Oy -sivun kuvitus, kuvassa ammattikirjoja

 

Yhteystiedot – Johanna Wahlbeck Oy

 

Missio

Kuvataide ja kuvataiteellinen ilmaisu kuuluu kaikille! Autan jaksamaan arjessa ja nauttimaan elämästä taidelähtöisin menetelmin.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tai tarjousta palveluistani. Alkukartoitus on ilmainen. Mitään kuluja ei synny ennen varsinaisten palveluiden toteuttamista. Keskustelen mielelläni työnohjaus-, taideterapia-, koulutus- tai taidematkatarpeistanne!
Annan alennusta opiskelijoille ja työttömille.

Hinnasto

Vastaanotto

Vastaanottotila käytössä Mannerheimintiellä Helsingissä maanantaisin, keskiviikkoisin, sekä ilta- ja viikonloppuaikoina. Tila on esteetön, ensimmäisessä kerroksessa ja autolla pääsee aivan ovelle. Koulutuksia ja työnohjauksia varten voin matkustaa ja toimia asiakkaan tiloissa. Esimerkiksi työnohjausta annan joissain tapauksissa myös puhelimitse tai Skypen kautta.

Ota yhteyttä!

johanna@oivallamme.fi
040-4101270

Johanna Wahlbeck Oy
Y-tunnus: 2651610-1

Aputoiminimi: Oivallamme Consulting

Oivallamme yhdessä enemmän!

Voit ottaa yhteyttä myös täyttämällä yhteydenottolomakkeen alla, tai tilata ilmaisia pinkkejä taidevinkkejä sähköpostiisi lomakkeella (en jaa tietojasi eteenpäin):

Yhteydenottolomake

Lähetän ilmaiset pinkit taidevinkit osoitteesta johanna@oivallamme.fi
En koskaan lähetä roskapostia, mutta jopa yksityisiä keskusteluviestejä voi tänä automaattisten roskapostiharavien aikana mennä roskapostilaatikkoon.
Jollet saa viestejäni ja haluat niitä vastaanottaa, tarkistathan roskapostilaatikon ja merkitset tarvittaessa sähköpostiosoitteeni luotettavaksi lähettäjäksi.

Tietosuojaselosteeni voit lukea klikkaamalla tästä.
Voit koska tahansa perua tilauksen täyttämällä lomakkeesta kohdan ”ei kiitos”, tai esimerkiksi lähettämällä minulle tiedon sähköpostitse.

 

Tutustu minuun lisää