fbpx

Työnohjaus Helsinki Uusimaa ja esim. Satakuntakin. Innostu taidemenetelmin työnohjauksessa, kuvassa värikäs motivaatiomaalaus

 

Työnohjaus Helsinki

Työnohjaus: Helsingissä vastaanotto. Matkustan asiakkaiden tiloihin työnohjaamaan Helsingissä ja esimerkiksi Espooseen, Vantaalle, Porvooseen, Uudellamaalla ja mm. Satakuntaan, Pirkanmaalle ja Varsinais-Suomeen.

Tarjoan työnohjausta myös etänä erilaisia ohjelmia, sovelluksia tai puhelinta käyttäen, valintanne mukaan.

Minut on hyväksytty julkisissa kilpailutuksissa Helsingin, Espoon, Keravan ja Vantaan kaupunkien, Taideyliopiston sekä HUSin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin työnohjaajien listoille.

 

Innostu työnohjauksen keinoin!

 

Asiakastarinoita:

Johanna Wahlbeck
Työnohjaaja Johanna Wahlbeck. Kuva: Ella Tommila

”Työnohjauksesta lähdin hakemaan selkeyttä virkamiehen työhöni. Sain sen. Lisäksi löysin itsestäni luovuuden. Johannan ohjauksessa löytyi myös konkreettisia tapoja luovuuden esiin tuomiseen.

Minulle on avautumassa uusi ja ihmeellinen maailma, näin koen. Tuntuu niin oikealta!”, kertoo yksilötyönohjattavani, erityisasiantuntija Maija 60 v.

”Työnohjaus oli just sitä mitä tarvitsin, todella hyödyllistä. On hyvä flow nyt! Olo on rauhallinen ja iloinen, vihdoinkin teen juuri niitä asioita, joita haluan. Johannan työnohjauksellinen tuki on ollut valtavan tärkeää tässä.” Sade Hiidenkari, kuvataiteilija, ohjaaja. 

Katso myös videoreferenssi Youtube-kanavalla

”Työnohjauksessa on ollut hyvä luottamuksellinen ilmapiiri. Vaikeistakin asioista on ollut helppo puhua ilon kautta. Työnohjaus on auttanut jättämään suorituspaineet, kasvattanut työmotivaatiota ja tuonut oivalluksia!” Asiantuntijoiden työnohjausryhmä

”Jokainen työnohjauskerta on ollut avoin mahdollisuus. On puhuttu polttavasta ja lopuksi on ollut voimaantunut olo. Kuvamenetelmien käyttö on ollut tärkeä osa työnohjausta.” Sosiaalialan työnohjausryhmä

”Johanna muokkasi aina tilanteen mukaan työnohjauksensa menetelmiä ja auttoi meitä rohkeampaan keskusteluun. Pääsimme alussa asettamiimme tavoitteisiin ja pidemmällekin. Mukaan saimme myös konkreettiset seuraavat askeleet. Voin suositella!” Kulttuurialan esimies ryhmätyönohjauksesta

”Työnohjauksella oli valtava vaikutus, se oli ajattelua uudistava juttu! Esimerkiksi vuorovaikuttamisen tunnepuoli on avautunut ja tulevaisuuden suunta uralla selkiytynyt.” Rekrytointialan esimies

”Aina kun täältä lähtee on levollinen hyvä olo.” Työnohjausasiakas, erotyöntekijä

Lue lisää asiakastarinoita klikkaamalla tästä

 

Taustani

Olen kouluttautunut STOry-työnohjaaja (Helsingin yliopiston täydennyskoulutuskeskus Palmenia, kuulun Suomen Työnohjaajat ry:hyn, STOryyn) ja ohjannut vuosia ihmisiä erilaisissa tilanteissa. Taustakoulutukseltani olen FM, kuvataideterapeutti.

Asiakkaita on ollut sekä sosiaali- ja terveyspuolelta että esimerkiksi toimistotyöntekijöitä, opettajia, juristeja, virkamiehiä, insinöörejä ja taiteilijoita.

 

Työnohjauksen hyödyt

Saat työnohjauksesta juuri sen mitä tarvitset kun panostat siihen, on se sitten työmotivaation kasvu, työn ilon lisääntyminen, selkeys suhteessa ammatinvalintaan ja uraan, työhön liittyvien rakenteiden tai asenteiden muutos tai jokin muu ohjausta tarvitseva kysymys tai tilanne.

Työnohjaus keskittyy sinun ja/tai ryhmänne tarpeisiin päämäärätietoisesti. Työnohjauksessa voidaan käsitellä sekä työn rakenteita, työtapoja että esimerkiksi asiakastapauksia. Menetelmänä on työnohjauksellinen tavoitteellinen, aina luottamuksellinen, keskustelu sekä erilaiset valinnaiset kirjoitus- ja kuvatehtävät.

 

Menetelmistä

kuvituskuva työnohjaus helsinki kuvassa näkyy käsiä, jotka maalaavatKanssani voi kuka tahansa käyttää myös kuvataidemenetelmiä uusien tuoreiden näkökulmien avaamiseen.

Tämä ei vaadi mitään aiempia taitoja eikä erityistä kiinnostusta kuvataidetta kohtaan. Ohjaan menetelmien käytön niin, että jokainen voi osallistua itselleen sopivalla tavalla. Menetelmät ovat väline, eivät itseisarvo. Ohjatut keskustelumenetelmät ovat aina työnohjauksen olennaisempia menetelmiä. Kuvamenetelmiä käytetään silloin kun se palvelee työnohjauksen tavoitetta ja niitä halutaan käyttää. Silloin kun kuvataidemenetelmiä käytetään taide innostaa ja avaa uusia näkökulmia! Innostuneena jokaisen on mukavampi tehdä työtään sekä elää ja olla.

Työnohjaus on sijoitus stressittömämpään tuloksellisempaan tulevaisuuteen.

 

Ota yhteyttä!

Katso työnohjaaja-esittelyni ja muita videoitani Youtubessa klikkaamalla tästä

 

Lisätietoa työnohjauksesta

 

Lisätietoa Johanna Wahlbeck Oy:stä

Opi – koulutuspalvelut

Kehity – taideterapiapalvelut

Taidepalvelut

Taidematkat lähelle ja kauas

Referenssejä

 

Oivallamme yhdessä enemmän!

Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi täyttämällä yhteydenottolomakkeen alla:

 

Yhteydenottolomake – Työnohjaus Helsinki, Espoo, Vantaa…

Vastaan lomakeyhteydenottoihin lähtökohtaisesti osoitteesta johanna@oivallamme.fi
En koskaan lähetä roskapostia, mutta jopa yksityisiä keskusteluviestejä voi tänä automaattisten roskapostiharavien aikana mennä roskapostilaatikkoon.
Jollet saa viestejäni ja haluat niitä vastaanottaa, tarkistathan roskapostilaatikon ja merkitset tarvittaessa sähköpostiosoitteeni luotettavaksi lähettäjäksi.

Lähetän ilmaiset pinkit taidevinkit käyttäen Mailchimp:iä. Jollet saa viestejä, tarkistathan vaihtoehtoiset postilaatikot ja lisäät osoitekirjaan.
Voit koska tahansa perua tilauksen täyttämällä lomakkeesta kohdan ”ei kiitos”, tai esimerkiksi lähettämällä minulle tiedon sähköpostitse, tai klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksen lopetuslinkkiä.

Tietosuojaselosteeni voit lukea klikkaamalla tästä.