Työnohjaus Helsinki Uusimaa ja esim. Satakuntakin. Innostu taidemenetelmin työnohjauksessa, kuvassa värikäs motivaatiomaalaus

 

Työnohjaus Helsinki

Työnohjaus: Helsingissä vastaanotto. Matkustan asiakkaiden tiloihin työnohjaamaan Helsingissä ja lisäksi Espooseen, Vantaalle, Porvooseen, Uudellamaalla ja mm. Satakuntaan ja Varsinais-Suomeen. Varaa ilmainen alkukartoitus!

 

Innostu työnohjauksen keinoin!

Asiakastarina:

”Työnohjauksesta lähdin hakemaan selkeyttä virkamiehen työhöni. Sain sen. Lisäksi löysin itsestäni luovuuden. Johannan ohjauksessa löytyi myös konkreettisia tapoja luovuuden esiin tuomiseen. Minulle on avautumassa uusi ja ihmeellinen maailma, näin koen. Tuntuu niin oikealta!”, kertoo yksilötyönohjattavani, erityisasiantuntija Maija 60 v.

Olen kouluttautunut työnohjaaja (Helsingin yliopiston täydennyskoulutuskeskus Palmenia) ja ohjannut vuosia ihmisiä erilaisissa tilanteissa. Asiakkaita on ollut sekä sosiaali- ja terveyspuolelta että esimerkiksi toimistotyöntekijöitä, opettajia, juristeja, virkamiehiä, insinöörejä ja taiteilijoita.

Saat työnohjauksesta juuri sen mitä tarvitset kun panostat siihen, on se sitten selkeys suhteessa ammatinvalintaan ja uraan, työhön liittyvien rakenteiden tai asenteiden muutos tai jokin muu ohjausta tarvitseva kysymys tai tilanne.

Työnohjaus keskittyy sinun ja/tai ryhmänne tarpeisiin päämäärätietoisesti. Menetelmänä on työnohjauksellinen tavoitteellinen, aina luottamuksellinen, keskustelu sekä erilaiset valinnaiset kirjoitus- ja kuvatehtävät.

Työnohjaus on sijoitus stressittömämpään tuloksellisempaan tulevaisuuteen.

Kysy tarjousta palveluistani. Voit myös sopia ilmaisesta alkukartoituksesta.

Katso työnohjaaja-esittelyni Youtubessa klikkaamalla tästä tai kuvasta oikealla

 

Lisätietoa työnohjauksesta

 

Lisätietoa Johanna Wahlbeck Oy:stä

Opi – koulutuspalvelut

Kehity – taideterapiapalvelut

Taidepalvelut

Taidematkat lähelle ja kaus

Referenssejä

 

Työnohjausprosessin kuvaus-kuva 1. Tarpeen tunnistus 2. Vapaaehtoisen ohjattavan tai ryhmän valikoituminen 3. Työnohjaajan löytäminen 4. Tapaaminen: tilauskuvaus, sovitaan kesto, hinta, sopimus - suosituskesto väh. 1-2 vuotta, 1-2 krt / kk, tilanteen mukaan 5. Työnohjauksen alkaessa tavoitteet tarkentuvat ohjattavista käsin 6. Viimeistään toiseksi viimeisellä kerralla vastavuoroinen palaute ja mahdollinen jatkosopimus 7. Viimeisellä kerralla käydään läpi tavoitteiden toteuma ja varmistetaan jalkautus työn arkeen