Työnohjaus Helsinki Uusimaa ja esim. Satakuntakin. Innostu taidemenetelmin työnohjauksessa, kuvassa värikäs motivaatiomaalaus

 

Työnohjaus Helsinki

Työnohjaus: Helsingissä vastaanotto. Matkustan asiakkaiden tiloihin työnohjaamaan Helsingissä ja lisäksi Espooseen, Vantaalle, Porvooseen, Uudellamaalla ja mm. Satakuntaan ja Varsinais-Suomeen. Varaa ilmainen alkukartoitus!

työnohjaus helsinki

Innostu työnohjauksen keinoin!

 

Asiakastarinoita:

”Työnohjauksesta lähdin hakemaan selkeyttä virkamiehen työhöni. Sain sen. Lisäksi löysin itsestäni luovuuden. Johannan ohjauksessa löytyi myös konkreettisia tapoja luovuuden esiin tuomiseen.

Minulle on avautumassa uusi ja ihmeellinen maailma, näin koen. Tuntuu niin oikealta!”, kertoo yksilötyönohjattavani, erityisasiantuntija Maija 60 v.

”Työnohjaus oli just sitä mitä tarvitsin, todella hyödyllistä. On hyvä flow nyt! Olo on rauhallinen ja iloinen, vihdoinkin teen juuri niitä asioita, joita haluan. Johannan työnohjauksellinen tuki on ollut valtavan tärkeää tässä.” Sade, kuvataiteilija, opettaja

Lue lisää asiakastarinoita klikkaamalla tästä

Olen kouluttautunut STOry-työnohjaaja (Helsingin yliopiston täydennyskoulutuskeskus Palmenia, kuulun Suomen Työnohjaajat ry:hyn, STOryyn) ja ohjannut vuosia ihmisiä erilaisissa tilanteissa.

Asiakkaita on ollut sekä sosiaali- ja terveyspuolelta että esimerkiksi toimistotyöntekijöitä, opettajia, juristeja, virkamiehiä, insinöörejä ja taiteilijoita.

Saat työnohjauksesta juuri sen mitä tarvitset kun panostat siihen, on se sitten työmotivaation kasvu, työn ilon lisääntyminen, selkeys suhteessa ammatinvalintaan ja uraan, työhön liittyvien rakenteiden tai asenteiden muutos tai jokin muu ohjausta tarvitseva kysymys tai tilanne.

Työnohjaus keskittyy sinun ja/tai ryhmänne tarpeisiin päämäärätietoisesti. Menetelmänä on työnohjauksellinen tavoitteellinen, aina luottamuksellinen, keskustelu sekä erilaiset valinnaiset kirjoitus- ja kuvatehtävät. Kanssani voi kuka tahansa käyttää myös kuvataidemenetelmiä uusien tuoreiden näkökulmien avaamiseen.

Työnohjaus on sijoitus stressittömämpään tuloksellisempaan tulevaisuuteen.

Ota yhteyttä! Voit myös sopia ilmaisesta alkukartoituksesta.

Katso työnohjaaja-esittelyni ja muita videoitani Youtubessa klikkaamalla tästä

 

Lisätietoa työnohjauksesta

 

Lisätietoa Johanna Wahlbeck Oy:stä

Opi – koulutuspalvelut

Kehity – taideterapiapalvelut

Taidepalvelut

Taidematkat lähelle ja kauas

Referenssejä

 

Työnohjausprosessin kuvaus-kuva 1. Tarpeen tunnistus 2. Vapaaehtoisen ohjattavan tai ryhmän valikoituminen 3. Työnohjaajan löytäminen 4. Tapaaminen: tilauskuvaus, sovitaan kesto, hinta, sopimus - suosituskesto väh. 1-2 vuotta, 1-2 krt / kk, tilanteen mukaan 5. Työnohjauksen alkaessa tavoitteet tarkentuvat ohjattavista käsin 6. Viimeistään toiseksi viimeisellä kerralla vastavuoroinen palaute ja mahdollinen jatkosopimus 7. Viimeisellä kerralla käydään läpi tavoitteiden toteuma ja varmistetaan jalkautus työn arkeen

 

Oivallamme yhdessä enemmän!

Voit ottaa yhteyttä myös täyttämällä yhteydenottolomakkeen alla:

Yhteydenottolomake