fbpx

Työnohjaus Helsinki Uusimaa ja esim. Satakuntakin. Innostu taidemenetelmin työnohjauksessa, kuvassa värikäs motivaatiomaalaus

 

Työnohjaus Helsinki

Työnohjaus: Helsingissä vastaanotto. Matkustan asiakkaiden tiloihin työnohjaamaan Helsingissä ja esimerkiksi Espooseen, Vantaalle, Porvooseen, Uudellamaalla ja mm. Satakuntaan ja Varsinais-Suomeen. Varaa ilmainen alkukartoitus!

Tarjoan työnohjausta myös etänä erilaisia ohjelmia, sovelluksia tai puhelinta käyttäen, valintanne mukaan.

työnohjaus helsinki

Innostu työnohjauksen keinoin!

 

Asiakastarinoita:

”Työnohjauksesta lähdin hakemaan selkeyttä virkamiehen työhöni. Sain sen. Lisäksi löysin itsestäni luovuuden. Johannan ohjauksessa löytyi myös konkreettisia tapoja luovuuden esiin tuomiseen.

Minulle on avautumassa uusi ja ihmeellinen maailma, näin koen. Tuntuu niin oikealta!”, kertoo yksilötyönohjattavani, erityisasiantuntija Maija 60 v.

”Työnohjaus oli just sitä mitä tarvitsin, todella hyödyllistä. On hyvä flow nyt! Olo on rauhallinen ja iloinen, vihdoinkin teen juuri niitä asioita, joita haluan. Johannan työnohjauksellinen tuki on ollut valtavan tärkeää tässä.” Sade, kuvataiteilija, opettaja

Lue lisää asiakastarinoita klikkaamalla tästä

 

Olen kouluttautunut STOry-työnohjaaja (Helsingin yliopiston täydennyskoulutuskeskus Palmenia, kuulun Suomen Työnohjaajat ry:hyn, STOryyn) ja ohjannut vuosia ihmisiä erilaisissa tilanteissa. Taustakoulutukseltani olen FM, kuvataideterapeutti.

Asiakkaita on ollut sekä sosiaali- ja terveyspuolelta että esimerkiksi toimistotyöntekijöitä, opettajia, juristeja, virkamiehiä, insinöörejä ja taiteilijoita.

Saat työnohjauksesta juuri sen mitä tarvitset kun panostat siihen, on se sitten työmotivaation kasvu, työn ilon lisääntyminen, selkeys suhteessa ammatinvalintaan ja uraan, työhön liittyvien rakenteiden tai asenteiden muutos tai jokin muu ohjausta tarvitseva kysymys tai tilanne.

Työnohjaus keskittyy sinun ja/tai ryhmänne tarpeisiin päämäärätietoisesti. Työnohjauksessa voidaan käsitellä sekä työn rakenteita, työtapoja että esimerkiksi asiakastapauksia. Menetelmänä on työnohjauksellinen tavoitteellinen, aina luottamuksellinen, keskustelu sekä erilaiset valinnaiset kirjoitus- ja kuvatehtävät.

kuvituskuva työnohjaus helsinki kuvassa näkyy käsiä, jotka maalaavatKanssani voi kuka tahansa käyttää myös kuvataidemenetelmiä uusien tuoreiden näkökulmien avaamiseen. Tämä ei vaadi mitään aiempia taitoja eikä erityistä kiinnostusta kuvataidetta kohtaan. Taide innostaa ja avaa uusia näkökulmia! Innostuneena jokaisen on mukavampi tehdä työtään sekä elää ja olla.

Työnohjaus on sijoitus stressittömämpään tuloksellisempaan tulevaisuuteen.

 

Ota yhteyttä! Voit myös sopia ilmaisesta alkukartoituksesta.

Katso työnohjaaja-esittelyni ja muita videoitani Youtubessa klikkaamalla tästä

 

Lisätietoa työnohjauksesta

 

Lisätietoa Johanna Wahlbeck Oy:stä

Opi – koulutuspalvelut

Kehity – taideterapiapalvelut

Taidepalvelut

Taidematkat lähelle ja kauas

Referenssejä

 

Oivallamme yhdessä enemmän!

Voit ottaa yhteyttä myös täyttämällä yhteydenottolomakkeen alla:

Yhteydenottolomake – Työnohjaus Helsinki, Espoo, Vantaa…

Vastaan lomakeyhteydenottoihin lähtökohtaisesti osoitteesta johanna@oivallamme.fi
En koskaan lähetä roskapostia, mutta jopa yksityisiä keskusteluviestejä voi tänä automaattisten roskapostiharavien aikana mennä roskapostilaatikkoon.
Jollet saa viestejäni ja haluat niitä vastaanottaa, tarkistathan roskapostilaatikon ja merkitset tarvittaessa sähköpostiosoitteeni luotettavaksi lähettäjäksi.

Lähetän ilmaiset pinkit taidevinkit käyttäen Mailchimp:iä. Jollet saa viestejä, tarkistathan vaihtoehtoiset postilaatikot ja lisäät osoitekirjaan.
Voit koska tahansa perua tilauksen täyttämällä lomakkeesta kohdan ”ei kiitos”, tai esimerkiksi lähettämällä minulle tiedon sähköpostitse, tai klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksen lopetuslinkkiä.

Tietosuojaselosteeni voit lukea klikkaamalla tästä.