fbpx

taidematka tallinnaan kuvitus

Taidematka Tallinnaan 20.-21.10.2018!

Taidematka Tallinnaan järjestetään syksyn piristykseksi lokakuun lopussa, viikonloppuna 20.-21.10. Vietä lauantai ja sunnuntai taiteentäyteisessä Tallinnassa kanssani! Tutustumme nykytaidemuseoihin ja parhaisiin suositeltuihin gallerioihin.

Matka toteutuu! Joitain paikkoja vielä, varaa 12.9. mennessä

Taidematka Tallinnaan matkaohjelma

20.10. lauantai

Laivamatka Helsingistä Tallinnaan Mega Star klo 10.30-12.30

Perille saavuttuamme jatkamme omalla bussilla kohti KUMU:n taidemuseota, jossa opastettu kierros.

Puistonäkymä KUMUn vieressä

Taidemuseo esittelee virolaista taidetta 1700–2000-luvuilta ja myös rakennus itsessään on taideteos. Suomalaisen Pekka Vapaavuoren suunnittelema museo avattiin vuonna 2006 lähes kymmenvuotisen suunnittelu- ja rakennusvaihteen päätteeksi. Lopputulos oli upea modernin rakennustaiteen mestariteos. Kaaret ja terävät kulmat korostavat kupari- ja kalkkiliuskerakenteita, jotka on upotettu suoraan kalkkiliuskerinteen sisään. Kumun perusnäyttelyssä on esillä sekä klassista että nykytaidetta ja kaikkea siltä väliltä. Teokset ovat jaoteltu ajallisesti: virolainen taide ennen toista maailmansotaa, neuvostoajan taide sekä nykytaide.

Vierailumme aikana museossa on perusnäyttelyn lisäksi esillä esimerkiksi symbolismia Baltian maiden taiteessa esittelevä näyttely.

Yhteinen lounas KUMU:ssa.

Tutustumme vielä Temnikova & Kasela -galleriaan, jonka jälkeen majoittuminen L`Ermi-tage-hotelliin.

21.10. sunnuntai

Aamiaisen jälkeen uloskirjautuminen hotellista, matkatavarat jätämme hotelliin säilytykseen. Lähdemme opastuksellani galleriakierrokselle Tallinnan keskustaan. Suunnitelmissa on käydä mm. seuraavissa (ja suunnitelmia voidaan tarvittaessa muuttaa), ja niin monessa muussa kuin haluatte klo 11-14:

Draakoni-galleria

Hobusepea-galleria

Tallinnan taidehalli ja sen galleriat

Voit olla mukana koko kierroksen, tai osan aikaa ja käydä tässä kohtaa myös helposti omilla asioillasi Tallinnassa.

Bussi noutaa ryhmän myöhemmin hotellista noin klo 16 ja ennen satamaan menoa käymme EKKM-museossa (nykytaiteen museo). Kuljetus satamaan, josta laivamatka Helsinkiin klo 19.30-21.30.

Laiva-aikataulu

20.10. Tallink Mega Star Helsinki-Tallinna klo 10.30-12.30
21.10. Tallink Mega Star Tallinna-Helsinki klo 19.30-21.30

Majoitus

L’Ermitage Hotel ****
Toompuiestee 19, 10137 Tallinn, Puh: +372 6 996 400
Hotelli sijaitsee vihreässä ympäristössä aivan Tallinnan vanhan kaupungin tuntumassa.
Hotelli on tunnettu modernista arkkitehtuuristaan ja yksityiskohtaisesta, nykyaikaisesta sisustuksestaan.
Hotellissa on ravintola, aulabaari, sauna ja poreallas. Kaikissa huoneissa on perusmukavuuksien lisäksi minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja. Ryhmällemme on varattu huoneet, joissa on puulattia.
Wi-Fi on saatavilla koko hotellissa ja se on maksuton.

Hinta


Matkan kokonaishinta 370 € / hlö, kun ryhmässä on minimi 15 lähtijää

Matkan hintaan sisältyy
• laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoilla
• 2 x hytti varattu matkatavaroille menopaluu
• majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
• ohjelman mukaiset kuljetukset, sisäänpääsyt ja opastukset
• ateriat: yksi lounas
• taideasiantuntija Johanna Wahlbeck mukana matkalla
Lisämaksusta
• yhden hengen huone 45 €
• ruokajuomat
• muut palvelut
Vastuullinen matkatoimisto Kon-Tiki Tours käyttää kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.

Maksuehto Ennakkomaksu 180 € / hlö, loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua.
Hinnat perustuvat huhtikuussa 2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin.
Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 15.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.
Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.
Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien
poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi Kon-Tiki Tours soveltaa lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuilla

 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.8. 12.9.2018!

Voit ilmoittautua laittamalla minulle viestissä nimesi, sähköpostiosoitteen, ruokavaliotiedot, sekä syntymäajan, osoitteen ja puhelinnumeron (laivayhtiötä varten, en luovuta tietoja muuhun käyttöön) johanna@oivallamme.fi tai soittaa 0404101270. Voit myös täyttää ilmoittautumislomakkeen alla. Lähetän sinulle vastausviestin siihen sähköpostitse.

Taidematka toteutuu ja voit ilmoittautua mukaan vielä 12.9. saakka!

Ilmoittautumislomake taidematka Tallinnaan 20.-21.10.2018

 

Lue lisää palveluistani