fbpx

Taidematka taidekeskus Salmelaan Kuvassa värikäs tunnelmaa taidematkalla kuvastava abstrakti maalaus

Taidematka Taidekeskus Salmelaan ja Vuohijärvelle lauantaina 18.6.2022!

 

Ilmoittaudu mukaan 2.6. mennessäTaidematka toteutuu, vielä on paikkoja, voit ilmoittautua mukaan 15.6. mennessä – tai niin kauan kuin paikkoja riittää!

 

Taidematka Taidekeskus Salmelaan

Ilmoittaudu nopeasti jos olet kiinnostunut, paikkoja on 25.

Toteutan matkan jos ilmoittautuneita on vähintään 20.

Matkaamme 50-hengen bussissa, jossa on enemmän tilaa jokaiselle. Maskin käyttöä suositellaan, sairaana ei lähdetä matkaan ja hygieniasta huolehditaan. Åbergin Linjojen bussimme on erikoisbussi, jonka uusi ilmanpuhdistustekniikka poistaa sisäilmasta koronavirusta, lue lisää klikkaamalla tästä.

Ilmoittaudu taidematkalle Taidekeskus Salmelaan 18.6.2022 sivun alaosan lomakkeella

Lue lisää ja alla ja katso päivän ohjelma.

 

Taidematka taidekeskus salmelaan kuvituskuva
Taidekeskus Salmela. Kuvaaja Jenni Höök

Tule mukaan taidematkalle Salmelaan!

Lauantaina 18.6.2022 suuntaamme Helsingistä kohti Mäntyharjua kohteinamme Taidekeskus Salmela sekä taidekeskukseen kuuluva Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo tarjontoineen.

Mäntyharjulla sijaitsevan Taidekeskus Salmelan kesänäyttelyn pääpaino on monipuolisessa suomalaisessa nykytaiteessa. Savon suvessa kohtaavat 1900-luvun modernismi ja 2000-luvun vapaammin rönsyävä nykytaide – esimerkiksi Tuulikki Pietilän grafiikasta ja Ukri Merikannon modernistisesta veistostaiteesta Salmelan vuoden nuoreksi taiteilijaksi valitun Kaisamaisa Erämiehen maalaustaiteeseen.

Samalla retkellä mennään myös Taidekeskus Salmelan toiseen pisteeseen Kouvolaan, Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalolle katsomaan Marc Chagall -näyttelyä.

Opastan linja-autossa (mutta annan teillekin suunvuoron) ja lisäksi kuulemme opastukset paikan päällä.

Tervetuloa virkistymään! Täysipainoinen, monipuolinen, laadukas näyttelymatka on vaikuttava elämys.

Taidekeskus Salmelan sivuille pääset klikkaamalla tästä

Taidekeskus Salmelan Vuohijärven sivuille pääset klikkaamalla tästä 

 

Taidematka-ohjelma lauantaina 18.6.2022

 

klo 10:30 Lähtö Kiasman edestä

klo 13.15 Saapuminen ja lounas Ravintola Kesäheinän buffet-pöydästä

Lounaspöytämme sisältö on vielä toistaiseksi suunnittelussa, joten siitä löydätte lisätietoa kevään aikaa nettisivuiltamme: https://taidekeskussalmela.fi/ravintola

klo 14.30 Taidekeskus Salmelan kesän 2022 näyttelyyn tutustuminen ja opastus, jonka jälkeen hetki omaa aikaa fiilistellä näyttelyä. Opastus aloitetaan Domanderin puolelta, Apteekkitalon portailta (sateen sattuessa ensimmäisestä salista sisällä).

klo 17.30 Lähtö Vuohijärvelle

klo 18.15 Iltapäiväkahvit Vuohijärven luonto- ja kulttuurikeskuksessa.

klo 18.45 Näyttely ja opastus Vuohijärvellä

klo 19.45 Kotimatkalle

klo 22:15 (noin) Takaisin Kiasman edessä

Pieniä muutoksia ohjelmaan voi vielä tulla, niistä tiedotetaan tarpeen mukaan.

 

Taidematkan hinta – Taidematka Taidekeskus Salmelaan

(kun lähtijöitä on vähintään 20) on 182 €/hlö. Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %.
Yhteenlaskettu hinta sisältää kaikki taidematkaan kuuluvat kuljetukset, opastukset, vierailut ja pääsymaksut sekä lounaan (buffet Salmelassa) ja tarjoilun (kahvi/tee, suolainen piirakka ja perunasalaatti)  Vuohijärvellä.

Välitän mahdolliset erikoisruokavaliotiedot eteenpäin, kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu taidematkalle sitovasti torstaihin 2.6.2022 mennessä – Taidematka toteutuu, vielä on paikkoja, voit ilmoittautua mukaan 15.6. mennessä – (tai niin kauan kuin paikkoja on jäljellä) täyttämällä ilmoittautumislomake alla.

Kuittaan ilmoittautumiset manuaalisesti sähköpostilla.

Kerro viestissä yhteystietosi (puhelinnumero matkaa varten) sekä mahdolliset ruokavaliorajoitteet.

 

Peruutusehdot

Taidematkalle osallistumisen voi peruuttaa torstaihin 2.6.2022 mennessä, sen jälkeen laskutetaan täysi hinta per osallistuja.

– Taidematka toteutuu, vielä on paikkoja, voit ilmoittautua mukaan 15.6. mennessä, tai niin kauan kuin paikkoja riittää –

 

Taidematkan voi hankkia myös toiselle henkilölle lahjaksi, mainitse siitä varatessasi, esimerkiksi alla olevan ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kentässä. Jos päivä ei lahjansaajan kalenteriin sovikaan, taidematkan voi joko perua 2.6. mennessä, tai vaihtaa toiseen kotimaiseen max. päivän kestävään taidematkaan (jolloin mahdollinen hintaero laskutetaan erikseen) tai johonkin toiseen Johanna Wahlbeck Oy:n palveluun, erikseen siitä sopien.

Kun olet ilmoittautunut tai ilmoittanut henkilön taidematkalle, varmistan ilmoittautumisen sähköpostitse manuaalisella vastausviestillä (arkipäivinä, mahdollisimman pian). Lähetän laskun sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen matkaa, sen jälkeen kun viimeinen ilmoittautumispäivä on mennyt.

Allaolevaan lomakkeeseen kirjataan maksajan sähköposti. Kirjaathan mukaan myös osallistujapuhelinnumerot, taidematkapäivää varten. En luovuta tietoja kolmansille osapuolille enkä lähetä markkinointiviestejä ilman suostumusta.

 

Ilmoittautumislomake taidematkalle Taidekeskus Salmelaan ja Vuohijärvelle 18.6.2022

Vastaan lomakeyhteydenottoihin lähtökohtaisesti osoitteesta johanna@oivallamme.fi
En koskaan lähetä roskapostia, mutta jopa yksityisiä keskusteluviestejä voi tänä automaattisten roskapostiharavien aikana mennä roskapostilaatikkoon.
Jollet saa viestejäni ja haluat niitä vastaanottaa, tarkistathan roskapostilaatikon ja merkitset tarvittaessa sähköpostiosoitteeni luotettavaksi lähettäjäksi.

Lähetän ilmaiset pinkit taidevinkit käyttäen Mailchimp:iä. Jollet saa viestejä, tarkistathan vaihtoehtoiset postilaatikot ja lisäät osoitekirjaan.
Voit koska tahansa perua tilauksen täyttämällä lomakkeesta kohdan ”ei kiitos”, tai esimerkiksi lähettämällä minulle tiedon sähköpostitse, tai klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksen lopetuslinkkiä.

Tietosuojaselosteeni voit lukea klikkaamalla tästä.

 

Järjestän tämän taidematkan yhteistyössä Åbergin Linja Oy:n kanssa. 

 

Lue lisää palveluistani:

Rentoutta ja luovuutta

Innostu – työnohjauspalvelut

Opi – koulutuspalvelut

Kehity – taideterapiapalvelut

Lue lisää minusta täältä.