Värikäs maalaus, opi kuvataidemenetelmiä kanssani, tilaa koulutus!

 
 

Koulutus

Tarjoan taiteen ja hyvinvoinnin alan koulutusta.

Opi kuvataidemenetelmiä tai taiteen ja hyvinvoinnin teoriaa ja käytäntöä kanssani! Tilaa koulutus tai tutustu ja ilmoittaudu kiinnostavaan taidelähtöisten menetelmien koulutukseen alla.

 

Ilmoittaudu koulutukseen

Näihin koulutuksiini ja kursseilleni 2017-2018 voi ilmoittautua järjestäjien sivuilla, ko. kesäyliopistot ottavat koulutus-ilmoittautumiset vastaan:

Turussa:

Kuvalliset menetelmät asiakastyössä (3 op) -koulutus 11.11.2017 – 10.02.2018, Turun kesäyliopistossa. Ks. kuvaus ja ilmoittaudu 30.10. mennessä tästä.

Kouvolassa:

Kuvan käyttäminen asiakastyössä (3 op) -koulutus 2.12.2017 – 5.5.2018 Kymenlaakson kesäyliopistossa. Ks. kuvaus ja ilmoittaudu 17.11. mennessä tästä.

Seinäjoella:

Kuvataidemenetelmät asiakastyössä (3 op) -koulutus 2.2. – 18.5.2018 Etelä-Pohjanmaan kesäyliopistossa Ks. kuvaus ja ilmoittaudu 18.1. mennessä tästä.

Kokkolassa:

Kuvataidemenetelmät asiakastyössä (3 op) -koulutus 3.2. – 19.5.2018 Keski-Pohjanmaan kesäyliopistossa Ks. kuvaus ja ilmoittaudu 21.1. mennessä tästä.

Imatralla:

Valokuvan käyttö asiakastyössä -koulutuspäivä tulossa maaliskuussa 2018 (tarkentuu pian), klo 9-17 Etelä-Karjalan kesäyliopistossa. Siirry kesäyliopiston sivuille tästä.

Kajaanissa:

Kuvataidemenetelmien soveltaminen asiakastyössä (3 op) -koulutus 20.-21.4., 25.-26.5. ja 15.-16.6.2018 Kainuun kesäyliopistossa (Osaamiskeskus Kainuun Aalto) Ks. kuvaus ja ilmoittautuminen 1.4. mennessä tästä.

Esimerkiksi ylläolevien kaltaisia taidelähtöisten menetelmien koulutuksia on tulossa myös muihin kesäyliopistoihin, linkkilistaa päivitetään.
Lähiaikoina ilmoittautuminen avautuu esimerkiksi Lahdessa pidettävään koulutukseeni. Seuraa sivua! Voit myös ottaa yhteyttä ja kertoa missä päin olet, ja voin lähettää sinulle viestin kun koulutus järjestetään lähelläsi.

 

Koulutan myös muista aiheista taiteen ja hyvinvoinnin kentällä

  • Työn merkityksellisyys – olen pitänyt luentoja esimerkiksi muille työnohjaajille
  • Nykytaide ja modernismi – olen toteuttanut esimerkiksi nykytaidekurssin nuorille taidekoululaisille ja modernismi-perehdytyksen taidekoulun opettajille, ja työskennellyt modernin taiteen museossa pitkään
  • Jungilainen ja postjungilainen teoria – olen kouluttanut Carl Gustav Jungin analyyttisen psykologian teorioiden soveltamisesta taiteentulkintaan, arkkityyppien symbolisia ”alkukuvia” avaten. Kulttuurilehti Mustekalan artikkelini jälkimmäisestä aiheesta voit lukea täältä.

Suunnittelen fasilitointitilaisuuksia työpaikoille ja koulutan mm. työnohjaajille erikseenkin kuvataidemenetelmien käyttöä.

Opetan taideteorioita, menetelmiä ja taidehistoriaa rennolla, omaperäisellä ja innostavalla tavalla!

Kysy tarjousta taide- ja hyvinvointialan koulutuksistani!

 

Lue lisää oppimisesta:

Uuden oppiminen auttaa muun muassa epävarmuuteen suhtautumisessa

Lue lisää muista palveluistani: