fbpx

Rento kuva - Mielen kuvallinen kuntosali kuvituskuva

 

Vapauta luovuutesi hyvinvointisi palvelukseen,

tule mukaan mielen kuvalliselle kuntosalille!

 

Kuukausittainen jäsenyys on tällä hetkellä tauolla.

Klikkaa tästä lukemaan Personal Training -paketista, tai tilaamaan yksittäisiä tehtävävideoita!

 

Tai ilmaise kiinnostuksesi salin jäsenyyttä kohtaan sivun alalaidan lomakkeella klikkaamalla tästä!

 

Tule mukaan treenaamaan mielikuviasi! Rento kuva – Mielen kuvallisella kuntosalilla ei tarvitse ”osata” mitään, tule mukaan ja pääset rentoutumaan.

Olisiko tämä jotain sellaista mitä kaipaisit näinä kummallisina aikoina? Kuormittavuudelle vastapainoksi kokonaisvaltaista hyvinvointia helposti?

Tavoite on oppia joutilaisuuden jaloa taitoa ja saada lisää luovuutta, ideoita, itseymmärrystä sekä keinoja päästä omiin tavoitteisiin. Tämän kuvallisen kuntosalin tavoite ei ole oppia piirtämään.

Joutilaisuus on yksi luovuuden edellytys. Tästä saat molemmat samassa paketissa, jonka avaamiseen voit käyttää tilanteesi mukaan minuutteja tai tunteja kuussa. Osallistuminen nivoutuu arkeesi, eikä ota aikaasi enempää kuin sinulla on. Tämä on pidemmän päälle paljon tehokkaampaa kuin hetkelliset isotkin ajalliset satsaamiset hyvinvointiin.

Rento kuva – Mielen kuvallisella kuntosalilla pääset kokeilemaan tutkitusti rentouttavia kuvaharjoituksia pienellä kynnyksellä huumoria unohtamatta. Tarvikkeiden osalta voit käyttää luovuutta – voit käyttää vaikka pahvilaatikon sivua ja merkkaustussia!

 

 

Lyhyesti, mistä on kysymys?rento kuva kurssikonseptin kuva

Rento kuva – Mielen kuvallinen kuntosali

Aloitustarjous: 39,90 euroa (sis. alv) kuukaudessa
per osallistuja.

Ei pitkää jäsenyyspakkoa

Voit olla mukana juuri niin kauan kuin haluat. Halutessasi voit olla mukana vaikka vain yhden kuukauden. Siinä tapauksessa peruuta tilaus edellisen kuun aikana, jolloin seuraavasta kuukaudesta ei lähde laskua.

 

Mitä jäsenyys sisältää

– Rento kuva – Mielikuvien kuntosali -tehtävät sähköpostiisi 2 kertaa kuussa. Saat linkit videoihin, joissa annan tehtävät. Yhden videon kesto max. puoli tuntia, usein noin 10-15 minuuttia. Voit katsoa videot sitten kun haluat, vaikka vasta seuraavassa kuussa
– Rento kuva -ryhmätapaamismahdollisuus 2 kertaa kuukaudessa verkossa. Saat sähköpostiisi linkin verkkoympäristöön, missä toteutetaan 60 minuutin ryhmätapaaminen. Ajat ilmoitetaan etukäteen.
– Rento kuva -Facebook-ryhmän jäsenyyden (joka ei lopu vaikka olisit mukana vain yhden kuukauden). Ryhmässä käydään keskustelua rentoutumisesta ja kuvallisuudesta. (Ryhmään osallistuminen ei ole pakollista)

Ryhmätapaamisessa voi keskustella aiheista ja tehtävistä ohjatusti ja halutessaan näyttää itse tekemiään kuvia ja kuulla analyysejäni niistä (ei huolta, en näe sieluun, mutta voin tarjoilla yleismaailmallisen kuvasymboliikan tuntemuksen ja ammattitaustani kautta näkökulmia).

Tapaamisiinkaan osallistuminen ei ole välttämätöntä, vaan mahdollisuus läsnäoloon ja syvälliseenkin keskusteluun. Tapaamisten lopussa ohjaan visuaalisen rentoutuksen, joka rikastuttaa mielikuvamaailmaasi.

 

Miten paljon osallistuminen vie aikaa?

Jäsenyyteen kuuluvat tehtävät vievät kuussa aikaa juuri sen verran kuin haluat niihin sijoittaa, viisi minuuttiakin edistää luovuuttasi ja hyvinvointiasi, varsinkin kun käytät tämän ajan itseesi säännöllisesti.

 • Kevytversio: Jos haluat katsoa tehtävävideot heti kun saat ne, aikaa menee kuussa noin puoli tuntia. Voit valita kuinka paljon aikaa käytät tehtäviin – joitain minuutteja tai tunteja. Voit myös palata videoiden pariin myöhemmin, sitten kun sinulle sopii, rennosti.
 • Himotreenaajan versio: Haluat tehdä tehtävät syventyen ja käyttää niihin aikaa – tehdä pitkän kaavan mukaan. Voit palata videoiden pariin ja toteuttaa tehtävät yhä uudelleen saaden irti lisää ahaa-elämyksiä, kuva yllättää aina.
 • Treenaamista voi tehostaa myös Personal Training -paketilla, tai voit nyt tilata myös yksittäisiä tehtävävideoita, klikkaa lukemaan lisää tästä.

Lisäksi jäsenyys tarjoaa mahdollisuuden halutessasi osallistua ryhmätapaamisiin yhteensä kaksi tuntia kuussa.

Säännölliset tehtävät ja tapaamiset auttavat sinua ottamaan aikaa myös itsellesi ja hyvinvoinnillesi.

Kaikki treenaaminen on tuloksellisinta kun se otetaan säännölliseksi osaksi omaa arkea.

 

Mitä hyötyä tästä on?
 • Opit joutilaisuutta, mikä on kaiken luovuuden edellytys
 • Saat lisää rentoutta
 • Saat lisää luovuutta
 • Saat lisää idearikkautta
 • Pääset sisälle kuvien maailmaan
 • Tutustut itseesi paremmin
 • Pystyt hyödyntämään kuvallisuutta syvällisemmin
 • Tutustut omaan kuvakieleesi ja voit käyttää oppimaasi esimerkiksi vahvistamalla jaksamistasi stressaavissa tilanteissa
 • Pystyt tunnistamaan ja saavuttamaan tavoitteitasi helpommin
 • Opit erilaisia tutkittuja kuvaharjoituksia, jotka rentouttavat
 • Opit tunnistamaan ja käsittelemään tunteita kuvien avulla
 • Opit vahvistamaan positiivisia tunteita kuvallisen ilmaisun avulla
 • Sinulla on nyt väline, jolla pääset käsiksi esimerkiksi stressitunteisiin, vaikka järki ja ajatukset pyörittäisivät noidankehää ruokkien stressiä, koska kuva menee suoraan tunteisiin
 • Voit olla osa Rento kuva -yhteisöä verkossa
 • Saat piristystä ja uusia näköaloja elämääsi

 

Haluatko mukaan Rento kuva – Mielen kuvalliselle kuntosalille?
Ilmoittaudu sivun alalaidan lomakkeella!

 

Rento kuva – Mielen kuvallisella kuntosalilla
Mielen kuvallinen kuntosali kuvituskuva
 • Maalataan, piirretään, muotoillaan ja valokuvataan eri tekniikoilla omaan tahtiin videoita katsoen, silloin kun sinulle sopii
 • Tehtävät ovat erittäin matalan kynnyksen tehtäviä, jotka voit toteuttaa omalla tavallasi. Sillä, milloin olet viimeksi vaikka piirtänyt, ei ole mitään väliä
 • Tekniikoita opetetaan tarvittavalla tavalla esimerkiksi yhteistapaamisissa, ja voit kysyä niistäkin kuntosalin omassa Facebook-ryhmässä. Vaikka osallistumisen päämäärä ei ole tekniikan oppiminen sitäkin voi oppia siinä sivussa, rennosti
 • Yhteistapaamisissa mahdollisuus tulkintanäkökulmiin ja syvempään Rennon kuvan taustatekijöiden tarkasteluun, kuten yleismaailmallisten symboleiden merkitysten tutkimiseen. Tapaamisissa tehdään myös ohjattu rentoutusharjoitus
 • Tutustutaan omaan kuvalliseen maailmaan ja ilmaisuun
 • Mahdollisuus jakaa muiden kanssa kokemuksia
 • Kokeillaan tutkitusti rentouttavia kuvallisia tehtäviä
 • Rentoudutaan maalaten ja piirtäen, valokuvaten, muotoillen
 • Opitaan kuvallista itseilmaisua ja tekniikoita tutkien ja kokeillen sekä tapoja kuvallisen ilmaisun rentouttavaan ja tavoitteelliseen toteuttamiseen itselle sopivalla tavalla
 • Tavoitteena on oppia joutilaisuuden jaloa taitoa ja saada lisää luovuutta, ideoita, itseymmärrystä sekä keinoja päästä omiin tavoitteisiin

 

Miten tämä toimii?
 • Ilmoittaudu lomakkeella tämän sivun alalaidassa
 • Lähetän ensimmäisen tehtävävideolinkin sähköpostiisi
 • Lisään sinut Rento kuva -Facebook-ryhmään (otat sähköpostikutsun vastaan jos haluat) ja lähetän ensimmäisen tehtävävideolinkin sähköpostiisi
 • Laskun saat pdf-muodossa sähköpostiisi
 • Jäsenyyden hinta on 39,90€ (sis. alv 24%) /hlö/kuukausi
 • Hinta sisältää opetuksen (2 tehtävävideota), mahdollisuuden ryhmätapaamiseen
  verkossa 2 kertaa kuussa (á 60 min.) ja Facebook-ryhmän jäsenyyden (jota ei oteta
  pois vaikka olisit jäsen vain kuukauden)
 • Voit halutessasi osallistua vain yhden kuukauden: JOS haluat lopettaa
  jäsenyyden, laita vain asian sähköpostilla osoitteeseen: johanna@oivallamme.fi
  ennen seuraavan kuukauden alkua (halutessasi voit liittyä myöhemmin taas
  mukaan ilmoittautumalla uudelleen tällä sivulla)

 

Mitä tämä Rento kuva – Mielen kuvallinen kuntosali ei ole
 • Tämä ei ole kuvataideterapia-prosessi, vaikka sillä voi olla auttavia ja hyvää tekeviä eli terapeuttisia vaikutuksia. Jos kaipaat kuvataideterapiaa, klikkaa lukemaan siitä tästä.
 • Tämä ei myöskään ole tekninen kuvaamataidon kurssi, vaikka tekniikan suhteenkin vinkkejä tarvittaessa annetaan.
 • Tehtävät nivoutuvat arkeesi, osallistumisen ei ole tarkoitus olla hyvin intensiivistä ja aikaavievää. Jos haluat nopeampaa tahtia, klikkaa lukemaan Personal Training -paketista. Kun rentoja kuvaharjoituksia ottaa pikku hiljaa osaksi arkea hyvinvointi tutkitusti lisääntyy.

 

Kokeile kuukausi ja päätä sen aikana haluatko jatkaa! Siirry sivun alalaitaan ilmoittautumaan tai lue ensin lisää taustoja

 

Taustaa: tutkituin kuvallisin harjoituksin pääset kiinni stressitunteisiin ja voit päästää niistä irti!
Rento kuva -verkkokurssi kuvituskuva ihmisiä maalaamassa Mielen kuvallinen kuntosali

Kun olin pieni piirsimme veljeni kanssa joulukorttikuvia lattialla ja yhtä äkkiä tajusin, että on paljon rennompaa ja nautinnollisempaa piirtää miettimättä sitä miltä kuva muista näyttää, onko kuusi kuusen näköinen tai onko kuva sellainen minkälaisia muutkin tekevät.

Sittemmin lähdin kouluttautumaan sekä taiteen tekemiseen että teoriaan ja päädyin työskentelemään yli vuosikymmenen taidemuseolla taidekasvatustyötä tehden. Taidefilosofian graduni käsitteli kuvasymboliikkaa jungilaisesta näkökulmasta. Halusin yhdistää vielä enemmän kuvien voiman ja tutkimustulosten käytäntöön viemistä ja kouluttauduin kuvataideterapeutiksi sekä työnohjaajaksi.

Tuleva väitöskirjani tutkii kuvien virkistäviä vaikutuksia. Taustastani johtuen voin tarjota menetelmiä, jotka pohjaavat sekä laajaan työkokemukseeni että tutkittuun tietoon.

”Tutkimukset osoittavat, että kuvataiteellisen ilmaisun avulla voidaan paljastaa esimerkiksi työperäiseen stressiin liittyviä tunteita ja päästää niistä irti”

Esimerkiksi stressin selättäminen on vaikeaa, kuten siihen liittyviin tunteisiin tarttuminen. Tutkimukset osoittavat, että kuvataiteellisen ilmaisun avulla voidaan paljastaa esimerkiksi työperäiseen stressiin liittyviä tunteita ja päästää niistä irti, jo pelkästään stressiaiheen kuvittaminen auttaa ja lievittää stressiä (Huet & Holttum 2016).

Haluatko kartuttaa omia voimavarojasi kuvallisten rentouttavien tehtävien avulla? Haluatko oppia käyttämään kuvallista ilmaisua rentoutumiseen? Haluatko oivaltaa jotain uutta joko itsestäsi ja elämästäsi tai yleensä ihmisenä olemisesta? Haluatko oppia keinoja kuluttavasta stressistä irti päästämiseen? Haluatko asettaa tavoitteita kuvallisesti ja päästä noihin tavoitteisiin helpommin?

”Voisiko olla niin, että hyvinvointi ei olekaan kiinni järkevyydestämme, vaan siitä, että otamme aikaa sisimpämme mielikuvien äärellä pysähtymiseen?”

Uskotko, että ihmiselämään kuuluu muutakin kuin rationaalinen, sanallistettava puoli? Voisiko olla niin, että hyvinvointi ei olekaan kiinni järkevyydestämme, vaan siitä, että otamme aikaa sisimpämme mielikuvien äärellä pysähtymiseen? Sisäisen kuvamaailman äärellä jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Rento kuva – Mielen kuvallisella kuntosalilla tutustut omaan kuvamaailmaasi, symboleiden maailmaan, ja opit käyttämään kuvakieltäsi tavoitteiden saavuttamiseen.

Pitäisi sitä ja pitäisi tätä… Murheille ei näy loppua… Miten päästä keskittymään johonkin positiiviseen ja rentoutua? Miten saada uusia näköaloja tai uutta suuntaa elämään?

 

Rento kuva – Mielen kuvallinen kuntosali!

Tällä mielikuvien ja kuvallisuuden kuntosalilla testataan tutkittuja kuvailmaisullisia tapoja rentoutumiseen ja uudistumiseen piirtäen, maalaten ja valokuvaten. Mitään aiempia taitoja ei tarvita, ei rentoutumisen eikä piirtämisen puolelta.

Mielen kuvallinen kuntosali -vetäjä kuvataideterapeutti helsinki Johanna Wahlbeck kuvaKuva on enemmän kuin tuhat sanaa, kuten sanomme usein. Usein koemme suorituspaineita kuvallisen ilmaisun edessä, takaraivossamme kenties kuvaamataidon tunnin suorituspaineet tai se, mitä joku joskus sanoi piirtämästämme, tai ehkä emme pidä itseämme niin sanottuna ”hyvänä” piirtäjänä, tai ole paljoa elämässämme piirtäneet.

Mutta se oli silloin. Nyt on nyt. Tartu hetkeen ja anna itsesi olla luova. Olet aina tarpeeksi hyvä piirtämään ja maalaamaan ainutlaatuisella yksilöllisellä tavallasi.

Näinä kummallisina aikoina moni tarvitsee joutilaisuuden taitoa, rentoutumista sekä yhteisöllisyyttä ja jatkuvuutta. Siksi loin Rento kuva – Mielen kuvallisen kuntosalin verkkoon.

 

Joutilaisuuden jalosta taidosta

Bertrand Russell ajoi jo vuonna 1932 Joutilaisuuden ylistyksessään työpäivän lyhentämistä neljään tuntiin ja puolusti joutilaan ajan merkitystä muun muassa seuraavin sanoin:

”Kaikista moraalisista piirteistä maailma tarvitsee eniten hyväntuulisuutta, ja hyväntuulisuus seuraa helposta ja turvallisesta elämästä, ei raskaan taistelun hallitsemasta elämästä. Nykyaikaiset tuotantomenetelmät ovat mahdollistaneet helpon ja turvallisen elämän kaikille, mutta sen sijaan me olemme valinneet ylityön toisille ja nääntymisen toisille. Tähän asti me olemme jatkaneet sitä uutteruutta, joka vallitsi ennen koneiden aikaa; me olemme olleet tässä asiassa hölmöjä, mutta ei ole mitään syytä olla ikuisesti hölmö. (suom. Tero Valkonen)”

– kokoomateoksessa Matkaopas joutilaisuuteen (toim. Tom Hodgkinson & Matthew de Abaitua, s. 187)

Kuvallinen itseilmaisu tuottaa iloa ja ahaa-elämyksiä. Juuri joutilaisuus, eräänlaiset aivojen tyhjäkäyntihetket, on edellytys ahaa-elämyksille ja luovuudelle koska silloin taustaprosesseille suodaan mahdollisuus yhdistellä asioita uudella tavalla. Uusia näkökulmia avautuu, joita kuvat avaavat vielä moninkertaisesti lisää.

Lämpimästi tervetuloa mukaan oppimaan myös joutilaisuuden jaloa taitoa mielen kuvallisella kuntosalilla, jolla valjastat luovuutesi hyvinvointisi palvelukseen!

 

Jos sinua kiinnostaa enemmän lyhyempi kanssani yksin tehtävä Rento kuva – Personal Training -paketti, tai yksittäisten tehtävävideoiden tilaaminen kokeiluun, klikkaa tästä. Personal Training -paketilla voi myös tehostaa mielikuvien kuntosalitreenaamistaan.

 

 

Mitä muut ovat sanoneet Rento kuva -sisällöistä?

 

Rento kuva verkkokurssin kuvituskuva Johanna Wahlbeck
Kudon tässä symbolisia kuvamerkityksiä rentoutta avittamaan… Kuva: Ella Tommila
”Helppoa ja kivaa”

 

”Hyvän mielen kurssi”

 

”Rentoa iloa, syvällisiä oivalluksia itsestä. Rentoja värejä ja viivoja omaan arkeen!”

 

”Ai että taas nautin, kun tulee tehtävien takia otettua itselle hetki aikaa! Ihana tämä Rento kuva”

 

”Yksi tämän kurssin opetus on ollut rento suhtautuminen luovaan tekemiseen.”

 

”Oon niin iloinen siitä että oon mukana 😍”

 

”On monestikin käynyt niin että oon tullut piirtäneeksi tai maalanneeksi sillä tavalla että lopputulos on jotenkin yllättänyt. Sitä se rentous kai saa aikaan 😊”

 

”Lempeä, mutta inspiroiva ohjaustyyli. Ammatillinen ote”

 

”Rento kuva-kurssit ovat jokaiselle suositeltavia rennon elämän ja rennon mielen apureita.”

 

”Leikkimistä kuvan kanssa, hauskaa, kevyttä,kuitenkin syvällistä.
Päivän tehtäviä Johanna pohjusti kiinnostavasti historia-, teoria- ja estetiikkatiedoin.
Opin paljon uutta siitä, miten kuvia käytetään ja on käytetty eri puolella maailmaa osana arkisiakin rituaaleja.
Tämä toinen osallistumiskertani asetti ekan ihan uuteen, syvempään perspektiiviin. Vasta ollessani uudelleen kuvan kanssa toiminnassa tällä tavoin, ymmärsin, mitä edellisellä kerralla tekemäni kuvat kertoivatkaan silloisesta elämäntilanteestani.
Suosittelen kaikille, jotka haluavat luovan leikin kautta yhtäkkiä syvälle iskevän itseymmärryksen!” (Laura, opettaja)

 

 

Aloitustarjous: 39,90 € (sis. alv 24 %) kuukaudessa – Rento kuva – Mielen kuvallinen kuntosali

Tämän mielen kuvallisen kuntosalin jäsenyys nyt 39,90 euroa (sis. alv) kuukaudessa. Tätä kaikkea saat:

 • Rento kuva -yhteisön jäsenyyden omassa yksityisessä Facebook-ryhmässä ikuisesti (tai kunnes itse häippäiset tai konsepti jostain syystä lopetetaan, ei nyt kuitenkaan puhuta siitä kun vastahan tässä aloitetaan!): ryhmässä jaetaan tietoa Rento kuva -aiheista ja väläytetään myös tulevaa ohjelmaa etukäteen.
 • Kaksi kertaa kuukaudessa Rento kuva -tehtävälinkin sähköpostiisi. Annan tehtävät videon kautta. Voit katsoa videot ja tehdä tehtävät silloin kun haluat rauhassa tai vaikka monta kertaa. Tehtävät eivät vaadi mitään aiempia taitoja. Voit tehdä ne nopeasti minuuteissa tai keskittyneesti tunneissa.
 • Kaksi kertaa kuukaudessa mahdollisuuden osallistua Rento kuva -ryhmätapaamiseen. Tapaamiset toteutetaan verkossa. Voit olla mukana videon kanssa tai ilman, voit näyttää itse tekemiäsi kuvia tai kertoa niistä tai olla kertomatta. Nämä tapaamiset ovat mahdollisuus, eivät pakko. Kerron niissä symbolien maailmasta ja tehtävien taustasta sekä teetän visuaalisen rentoutusharjoituksen.
  Ryhmätapaamisten kesto 60 minuuttia. Toinen pyritään sijoittamaan kuun alkupuolelle ja toinen loppupuolelle. Päivämäärät ja kelloajat kerrotaan etukäteen sähköpostitse jäsenille. Sinun ei ole mikään pakko osallistua ryhmätapaamisiin, se ei ole edellytys jatkotehtävien tekemiselle. Tapaamisissa voi keskustella minkä tahansa kuukauden tehtävistä.

 

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot / Rento kuva – Mielen kuvallinen kuntosali

Ilmoittaudu nyt! Ilmoittautuminen allaolevalla lomakkeella. Voit ilmoittautua mukaan koska tahansa.

Jos ilmoittaudut kuukauden loppupuolella saat kuitenkin _kaikki_ sen kuun tehtävät. Ryhmän videokokoontumiset järjestetään sekä kuun alku- että loppupuolella, eli vaikka ilmoittautuisit mukaan kuun puolivälin jälkeen, se kannattaa. Voit tästä alta tarkistaa seuraavat ryhmän verkkotapaamisten ajankohdat, tai kysyä niitä minulta. Kun olet ilmoittautunut mukaan saat ne myös sähköpostiisi.

Voit koska tahansa irtisanoa toistaiseksi voimassaolevan Rento kuva -jäsenyyden ottamalla yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse johanna@oivallamme.fi. Silloin sinulle ei lähde laskua seuraavassa kuussa. Halutessasi voit myös liittyä uudestaan mukaan. Facebook-ryhmän jäsenyys pysyy, siihen tarvitaan vain yksi osallistumiskuukausi.

Voit ostaa Rento kuva – Mielen kuvallinen kuntosali -jäsenyyden myös lahjaksi. Tällöin kerro kuinka moneksi kuukaudeksi jäsenyys hankitaan ja lahjansaajan sähköposti. Lahjansaaja sitten itse halutessaan ilmoittautuu jatkoajaksi. 

Palvelu on tarjolla toistaiseksi. Jos hinta joskus nousee siitä ilmoitetaan ainakin kaksi (2) kuukautta etukäteen, jolloin ehdit rauhassa halutessasi purkaa jäsenyyden sähköpostiviestillä.

Heinäkuussa ja joulukuussa ollaan rennosti tauolla, eikä näistä kuukausista luonnollisesti myöskään laskuteta. Jos ilmoittaudut mukaan heinäkuussa, jäsenyys astuu voimaan elokuussa. Vastaavasti jos ilmoittaudut mukaan joulukuussa, astuu jäsenyys voimaan tammikuussa.

Konsepti on olemassa niin kauan kuin aktiivisia käyttäjiä riittää, ja toisaalta niin kauan kuin minulla riittää ideoita Mielen kuvallisen kuntosalin tehtäviksi.

 

Kuukausittainen jäsenyys on tällä hetkellä tauolla, voit ilmaista kiinnostuksesi jäsenyyttä kohtaan lähettämällä alla olevan lomakkeen:

Vastaan lomakeyhteydenottoihin lähtökohtaisesti osoitteesta johanna@oivallamme.fi
En koskaan lähetä roskapostia, mutta jopa yksityisiä keskusteluviestejä voi tänä automaattisten roskapostiharavien aikana mennä roskapostilaatikkoon.
Jollet saa viestejäni ja haluat niitä vastaanottaa, tarkistathan roskapostilaatikon ja merkitset tarvittaessa sähköpostiosoitteeni luotettavaksi lähettäjäksi.

Lähetän ilmaiset pinkit taidevinkit käyttäen Mailchimp:iä. Jollet saa viestejä, tarkistathan vaihtoehtoiset postilaatikot ja lisäät osoitekirjaan.
Voit koska tahansa perua tilauksen täyttämällä lomakkeesta kohdan ”ei kiitos”, tai esimerkiksi lähettämällä minulle tiedon sähköpostitse, tai klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksen lopetuslinkkiä.

Tietosuojaselosteeni voit lukea klikkaamalla tästä.

 

Lue lisää palveluistani: