Ilmainen hyvinvointi-verkkosummit sivun kuvitus

Ilmainen hyvinvointi-verkkosummit 24.-28.9.2018!
Mukana myös minun haastatteluni, aiheena kuvamenetelmät

 

Summit on nyt ohi, mutta voit yhä katsoa ilmaiseksi lyhyet versiot videoista tai hankkia vip-passin ja sillä katsoa täyspitkiä versioita vuoden ajan sekä saada asiantuntijoiden bonukset

 

Ilmoittaudu ilmaiseen verkkopohjaiseen seminaariin työhyvinvoinnista

Tule mukaan tapahtumaan, ja katsomaan myös muiden asiantuntijoiden haastatteluja. Voit saada ideoita, voit oppia uusia tapoja käsitellä aiheita sekä voit laajentaa helposti verkostojasi.

Kun olet ilmoittautunut, saat seminaarin aikana 24.-28.9. sähköpostiisi linkkejä asiantuntija-haastatteluihin. Ne ovat katsottavissa vuorokauden. Haastattelut voit katsoa joko tietokoneella tai mobiililaitteella.

 

VIP-passi

VIP-passilla saat ilmaisen seminaarin lisäksi pääsyn summitin sivuston VIP-alueelle, missä sinulla on mahdollisuus katsella videoita ilman aikarajaa. VIP-lippujen ostaja saa lisäksi jokaiselta parilta kymmeneltä haastateltavalta aiheeseen liittyvän bonuksen kaupan päälle.

Jos hankit VIP-passin tapahtumaan <tästä linkistä>, saan siitä komissiopalkkion.

VIP-passin hinta on normaalisti 267 €. Ennen 24.9. hankitun VIP-passin hinta on kuitenkin vain 67 €! Ensimmäisinä seminaaripäivinä hinta on 167 €. Jos siis tiedät jo haluavasi bonukset ja mahdollisuuden katsoa haastatteluita summitin päätyttyä, hanki passi ajoissa.

 

Voit osallistua ilmaiseksi tähän työhyvinvointi-seminaariin 24.-28.9.2018, merkkaa aika kalenteriisi ja ilmoittaudu ilmaiseen verkkosummittiin mukaan kuuntelemaan työhyvinvoinnin osaajia ja ammattilaisia.

Tehdään tästä tapahtumasta yhdessä onnistunut ja katso myös minun haastatteluni ”Kuvamenetelmien soveltaminen työyhteisössä” tiistaina 25.9.2018.

Ilmaisessa summitissa on mukana 15+ Suomen parasta työhyvinvoinnin osaajaa ja ammattilaista.
Saat ajankohtaisimmat sekä tuoreimmat vinkit stressin ja työuupumuksen vähentämiseen.

Ota askel kohti stressitöntä huomista ja osallistu ILMAISEEN summittiin!

Ilmainen hyvinvointi-verkkosummit -tapahtuman järjestäjä on muutosvalmentaja Tuuli Paaksi (Onnenportti Oy)

Kirjoitin tähän tapahtumaan liittyen Tuulin blogiin vieraskynän aiheesta ”Kuvan avulla irti stressistä” 6.9.2018, voit lukea vieraskynäni klikkaamalla tästä.

 

 

Johanna Wahlbeck Oy: