Taidepalvelut Värikäs kuva maalauksesta, joka on tehty kuvataidemenetelmiäni soveltamalla

 

Taidepalvelut

 

Taideasiantuntija

Olen taideasiantuntija, koulutukseltani taidefilosofi (FM), työnohjaaja ja taideterapeutti, joka on tehnyt taidekasvatustyötä yli kymmenen vuotta. Erityiskiitosta olen saanut innostuneisuudestani ja sen levittämisestä, tai jopa tartuttamisesta! Taidetaustani yhdistettynä työnohjaajuuteeni tekee palvelustani ainutlaatuista. Johanna Wahlbeck Oy:n perustin vuoden 2014 lopussa, yritykseni tuottaa erilaisia taidepalveluita ja taidelähtöisien menetelmien sovelluksia esimerkiksi sote-kentälle.

Ajattelen että kuvataiteesta ja kuvataiteellisesta ilmaisusta nauttiminen kuuluu Kaikille ❤

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta palveluistani tai tilaa hinnastosta.
Voimme myös sopia ilmaisen tapaamisen, jossa kartoitetaan yhdessä työnohjauksen, taideterapian tai esimerkiksi koulutuksen tarpeenne.

Voin auttaa mitä moninaisimmissa asioissa taiteen ja hyvinvoinnin tärkeällä kentällä! Millaiset taidepalvelut kiinnostavat juuri sinua? Perustin Facebookiin taidepalveluille ja niistä kiinnostuneille ryhmän, jotta taidepalvelut löytyisivät helposti. Ryhmässä voit kysyä mistä tahansa taidepalvelusta ryhmäläisiltä tai jos itse tarjoat taidepalveluita, esitellä itsesi ja taidepalvelusi.

 

Taide ja taiteellinen tekeminen on vahvasti palvelutarjonnassani mukana, linkit pääpalveluihini:

 

Taideterapia, lue lisää kehittymisestä taideterapian keinoin

 

Taidelähtöiset menetelmät asiakastyössä: työnohjaus ja uraohjaus, lue lisää

 

Koulutukset, katso lista koulutuksista joihin ehtii vielä ilmoittautua

Taidematkat, lue lisää taidematkoista ja ilmoittaudu mukaan 

 

Muut taidepalveluni

 

Virkistystoiminta ja -kurssit

Rentouttavaa yhdessä maalaamista, virkistävää leikkiä, tai miten olisi melukonsertti tai hiljaisuuden retriitti?
Voin räätälöidä kokonaisuuden toiveiden ja tilanteen mukaan, sekä vapaa-ajan kursseja, yritysten virkistyspäiviä että esimerkiksi vanhainkoteja ajatellen, sekä työntekijöille että asiakkaille, yhdessä tai erikseen. Katso hinnastosta esimerkki ja ota yhteyttä niin räätälöin sopivan kokonaisuuden.

Taideasiantuntija-palvelut, kuvassa maalauksia ja taidevälineitä

Taidepajat ja taideasiantuntija-opastukset

Olen toiminut pitkään taidemuseo-oppaana ja yhteistyö EMMA – Espoon modernin taiteen museon kanssa jatkuu yrittäjänäkin. Yksi yhteistyöprojekteista oli syksyn 2016 Taidehetkiä sukupolvien välillä -ryhmä.

Järjestän taidepajoja, opastuksia ja kursseja, katso hinnasto ja ota yhteyttä.

  • Palaute-esimerkki työskentelystäni taidepajan oppaana museolla, sillä kertaa lasten kanssa, löytyy asiakkaan blogista.
  • Puhuin myös MTV:n uutisille siitä, kuinka lapset saavat nykytaiteesta irti jopa helpommin kuin aikuiset: 
    ”Kyllä lapsi löytää aina ihanan uteliaan ja mielikuvituksellisen näkökulman. Taidesyntymäpäivän kohderyhmään kuuluvat 4-12-vuotiaat, mutta synttärijuhlia ovat tervetulleita viettämään kaiken ikäiset. -Itsekin lapsenmielisenä voisin pitää bileet tällaisella lastenjuhlakonseptilla, Wahlbeck nauraa.” Ks. juttu klippeineen
  • Esimerkki aikuisilta saadusta opastuspalautteesta: ”Johannan opastustyyli oli iloisen humoristinen ja olisi houkutellut nykytaidetta tutkimaan paatuneemmankin skeptikon.” ”Kiitos innostavalle ja mukavalle oppaallemme Johanna Wahlbeckille! Johannan mukaan taide on terveyttä edistävää.” Lue koko blogiteksti

Tarvitsetko opasta taiteen maailmaan? Voin lähteä lyhyelläkin varoitusajalla taideoppaaksi lähelle ja kauas.

Taideasiantuntemusta, kuvassa alan kirjoja

Taidematkat

Haluaisitko lähteä nauttimaan taiteesta kauemmas, esimerkiksi Italiaan Venetsian biennaalin kansainväliseen nykytaidekatselmukseen, tai vaikka Mäntän kuvataideviikoille kesällä, mutta tarvitsisit opasta siellä tai ennen matkaa, tai haluatko matkustaa taideasiantuntijan kanssa? Tänä vuonna järjestin esimerkiksi nämä molemmat matkat yhteistyössä taidemuseo EMMAn kanssa osana EMMA-klubin ohjelmaa, lue lisää Mäntän taidematkasta ja Venetsian taidematkasta. Siirry taidematkojen omalle sivulle.

 

Taidepalvelut: Juuri nyt ajankohtaista

 

Ilmoittaudu taidematkalle Helsingistä Turkuun sunnuntaina 5.11. maanantaihin 30.10. mennessä. Ensimmäiset 30 mahtuvat mukaan! Karista marraskuun harmaus viiden taidenäyttelyn ja taiteilija Jan-Erik Anderssonin Lehtitaloon tutustumisen voimin, lue lisää matkasta täältä.

Ilmoittautumisten määräpäivät kesäyliopistojen taidelähtöisten menetelmien koulutuksiini lähenevät, ensin lokakuussa Turku ja sitten Kouvola: ks. linkit täältä.

 

Kysy lisää näistä tai muista vaihtoehdoista!

Kuvataidemenetelmiä voi soveltaa esimerkiksi työnohjauksessa, kuvassa taideasiantuntija-kirjoja

 

Pinkkien taidevinkkien tilauslomake

 

 

Lue lisää palveluistani:

Innostu – työnohjauspalvelut

Opi – koulutuspalvelut

Kehity – taideterapiapalvelut

Lue lisää minusta täältä.