fbpx

konstfilosof Johanna Wahlbeck

 

konstfilosof Johanna WahlbeckOm mig

 

Jag är en konstfilosof (FM), konstterapeut och arbetshandledare som också erbjuder pedagogiska tjänster. Jag är doktorand studerande vid Jyväskylä universitet, i ämnet konstfostran.

 

Jag är specialiserad på att använda och undervisa om konstmetoder och å andra sidan på samtidskonst. En av mina tjänster är konstutflykter. Tili exempel höst 2017 gick jag med kunder till Venedigs Biennale samtidskonstfestival i Italien.

 

Jag startade mitt företag Johanna Wahlbeck Oy 2014 och började arbeta som heltidsföretagare under våren 2016. Jag bor i och arbetar utgående från Helsingfors, Finland.

 

Referenser:

 

      

         

                             

 

Neemo metodi Neemon logo     

        

 

 

”Arbetshandledningen hos Johanna har varit mycket viktig för mig som jobbar inom vårdbranschen. Den handledning och det stöd jag har fått har bidragit till ökade krafter och bredare perspektiv. Med Johannas hjälp har jag lärt känna igen mina utmaningar och bearbetat dom. Det har varit en stor fördel att kunna arbeta både via givande diskussioner och konst. En varm rekommendation från mig!” Ira Zetterborg, Ätstörningscentrum

 

”Vår son Stefan har deltagit i konstklubb för dem som är i behov av särskilt stöd. Han har njutit av skapandet och den klassiska musiken som alltid spelats som bakgrundsmusik. Johanna med sitt lugna väsen har gjort att stämningen varit varm och harmonisk. Stefan har varit extra glad och pratsam efter varje besök på konsten” säger mamma Inger Karlsson

 

Mera referenser på finska, klicka här.

 

Du hittar mer om mig via mina sociala medier, och du kan också fråga mig något genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

 

Eller kontakta mig via email johanna@oivallamme.fi eller ring +35840-4101270. Att planera ett samtal via Skype är också en möjlighet!