fbpx

Taidematka taidekeskus Salmelaan Kuvassa värikäs tunnelmaa taidematkalla kuvastava abstrakti maalaus

Taidematka Taidekeskus Salmelaan ja Vuohijärvelle sunnuntaina 25.7.2021!

 

Ilmoittaudu mukaan 17.6.2021 mennessä tai niin kauan kuin paikkoja riittää

Taidematka on toteutumassa! Voit tiedustella mahdollisuutta päästä mukaan johanna@oivallamme.fi

 

Korona-tilanteen vaikutus – Taidematka Taidekeskus Salmelaan

Seuraamme tilannetta, on mahdollista, että taidematkaan tulee jotain muutoksia tai se peruuntuu koronapandemiatilanteesta riippuen, mutta mahdollisista muutoksista tiedotetaan hyvissä ajoin.

Paikkoja on yhteensä 25. Taidematka toteutetaan jos ilmoittautuneita on vähintään 15 (ja jos koronarajoitukset toteutuksen sallivat).

Matkaamme 50-hengen bussissa, jossa on enemmän tilaa jokaiselle. Maskin käyttöä suositellaan, sairaana ei lähdetä matkaan ja hygieniasta huolehditaan. Åbergin Linjojen bussimme on erikoisbussi, jonka uusi ilmanpuhdistustekniikka poistaa sisäilmasta koronavirusta, lue lisää klikkaamalla tästä.

Ohjelmassa on Salmelan ja Vuohijärven ihanien näyttelyiden, ruokailujen ja yhteisen nykytaiteeseen tutustumisen lisäksi konsertti:

Kauneimpia elokuva- ja musikaalisävelmiä, Waltteri Torikka & Maria Ylipää, Salmela Festival Orchestra, kapelimestari Arto Paju. 

 

Ilmoittaudu taidematkalle Taidekeskus Salmelaan 25.7.2021, ohjelmassa konsertin lisäksi Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo, lähtö Helsingistä

Lue lisää alla ja katso päivän ohjelma.

 

Taidematka taidekeskus salmelaan kuvituskuva
Taidekeskus Salmela. Kuvaaja Jenni Höök

Tule mukaan moniaistiselle taidematkalle Salmelaan!

Sunnuntaina 25.7.2021 suuntaamme Helsingistä kohti Mäntyharjua kohteinamme Taidekeskus Salmela sekä taidekeskukseen kuuluva Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo tarjontoineen.

Opastan kokonaisvaltaisesti sekä linja-autossa (mutta annan teillekin suunvuoron) että Salmelan näyttelyssä.

Tervetuloa virkistymään elämyksien äärelle! Täysipainoinen, monipuolinen, laadukas näyttelymatka konsertteineen on vaikuttava elämys.

 

Taidematka salmelaan ja konsertti kuvituskuva Reidar Särestöniemen maalaus
Reidar Särestöniemi, Auringonlasku huurteisessa koivumetsässä, öljy, 1977

Taidekeskus Salmelan kesän 2021 taiteilijat ovat: Reidar Särestöniemi, Rafael Wardi, Marika Mäkelä, Inari Krohn, Harri Leppänen, Nina Terno, Suvi Malek, Anna-Liisa Kankaanmäki, Tilla Kekki, Mi Kuoppa, Markus Still, Kia Taegen, Vilmalotta Olivia Schafhauser, Johanna Lumme, Elisa Marin, Kaisamaisa Erämies, Kaisa-Tuulia Tuomi ja Anni Jokitalo.

Vuohijärvelläon kesällä näyttely nimeltä ”1000-vuotinen valtakunta”, johon on kutsuttu taiteilijat Miina Äkkijyrkkä, Leonardo da Vilhu ja Ilkka Juhani Takalo-Eskola.

 

 

Taidematka-ohjelma sunnuntaina 25.7.2021

8:45 Åbergin Linjojen automme lähtee Helsingin keskustasta Kiasman pysäkiltä ja taidematka Taidekeskus Salmelaan ja Vuohijärvelle voi alkaa! Matkan varrella taideaiheista luettavaa ja opastusta taidepäivän sisältöihin

11:30 Buffetlounas ravintola Kesäheinässä Taidekeskus Salmelassa

Lounastettuasi voit jo tutustua näyttelyalueeseen omaan tahtiin ja sitten siirtyä konserttialueelle.

Voit myös mennä halutessasi ajoissa konserttialueelle, sinne pääsy avataan jo noin tuntia ennen konserttia.

13:00 Konsertti (kesto noin 2 tuntia, väliaika)

Oopperalaulaja, baritoni Waltteri Torikka ja näyttelijä-laulaja Maria Ylipää konsertoivat Salmelan Puistonäyttämöllä. Musiikista vastaa Salmela Festival Orchestra, jonka kapellimestari Arto Paju on myös sovittanut kaikki konsertissa kuultavat kappaleet. Konsertissa kuullaan kauneimpia elokuva- ja musikaalisävelmiä täysin uusin sovituksin.

Taidematka Taidekeskus Salmelaan ja Vuohijärvelle kuvituskuva
Taidekeskus Salmelan toiminnanjohtaja, konsuli Tuomas Hoikkala. Kuvaaja Johannes Wiren

15.15 Yhteinen näyttelykierros Taidekeskus Salmelassa.

Tutustumme Salmelan ja Domanderin alueiden näyttelyihin lisää yhdessä johdollani. Tämän jälkeen voit vielä tutustua lisää näyttelyihin tai viettää muuten aikaa Salmelan kauniilla alueella.

17:15 Matka jatkuu bussillamme kohti Vuohijärveä

18.00 Vuohijärven näyttely ja kevyt ateria; piirakka sekä kahvi/tee ja salaatti ne tilanneille (kahviossa myytävänä myös tuotteita).

19:00 Paluumatka alkaa, matkan varrella makustelemme koettua ja annamme myös tilaa ajatuksille, pieni pysähdys huoltoasemalla.

Noin klo 21:30/21:45 takaisin Kiasmalla Helsingissä.

Muutoksia ohjelmaan voi vielä tulla.

 

Taidematkan hinta – Taidematka Taidekeskus Salmelaan

(kun lähtijöitä on vähintään 15) on 199 €/hlö. Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %.
Yhteenlaskettu hinta sisältää kaikki taidematkaan kuuluvat kuljetukset, opastukset, vierailut ja pääsymaksut sekä konserttilipun ja buffetlounaan.

 

Jonotuksen välttämiseksi myös konsertin väliaikatarjoilun ja Vuohijärven iltapalan voi halutessaan maksaa taidematkan maksun yhteydessä, Kesäheinän lounasruokailu on jo hinnassa mukana:
voit siis tilata Salmelan aterian lisäksi halutessasi myös kahvin ja kevyen iltapalan Vuohijärvellä etukäteen JA/TAI konsertin väliaikatarjoilun.

  • Buffetaterian hinta ryhmälle Kesäheinässä on á 21 € (joka on laskettu mukaan hintaan edellä).
  • Halutessasi voit tilata etukäteen: Väliaikatarjoilu konserttiin (kahvi/tee, suolainen ja makea leivonnainen) á 12 €
  • Halutessasi voit tilata etukäteen: Suolainen piirakka + salaatti, kahvi/tee Vuohijärvellä á 10 €

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä otatko Salmelan aterian lisäksi Vuohijärven ruokailun ja/tai konsertin tarjoilun, mahdollisten lisäruokailujen hinta lisätään kokonaishintaan.

Välitän mahdolliset erikoisruokavaliotiedot eteenpäin, kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu taidematkalle sitovasti 17.6.2021 mennessä (tai niin kauan kuin paikkoja on jäljellä) täyttämällä ilmoittautumislomake alla.

Kuittaan ilmoittautumiset manuaalisesti sähköpostilla. Vastaan mielelläni taidematkaa koskeviin kysymyksiin.

Kerro viestissä yhteystietosi (puhelinnumero matkaa varten), minkä/mitkä lisäruokailut haluat maksaa etukäteen sekä mahdolliset ruokavaliorajoitteet.

 

Peruutusehdot

Taidematkalle osallistumisen voi peruuttaa torstaihin 17.6.2021 mennessä.

 

Taidematkan voi hankkia myös toiselle henkilölle lahjaksi. Kerro siitä lomakkeen lisätietoa-kentässä. Jos päivä ei lahjansaajan kalenteriin sovikaan, taidematkan voi joko perua 17.6.2021 mennessä, tai vaihtaa lahjakorttiin, jonka summan voi vähentää jonkun toisen kotimaisen max. päivän kestävän taidematkan(/-matkojen) hinnasta (jolloin mahdollinen hintaero laskutetaan erikseen), lahjakortti on voimassa vuoden (alkuperäisen taidematkan päivämäärästä eteenpäin laskettuna).

Kun olet ilmoittautunut tai ilmoittanut henkilön taidematkalle, varmistan ilmoittautumisen sähköpostitse, ja lähetän laskun noin 4-2 viikkoa ennen matkaa, eli allaolevaan lomakkeeseen kirjataan maksajan sähköposti. En luovuta tietoja kolmansille osapuolille enkä lähetä markkinointisähköpostia ilman suostumusta.

 

Taidematka Salmelaan ja konsertti 25.7.2021 – Ilmoittautumislomake:

Vastaan lomakeyhteydenottoihin lähtökohtaisesti osoitteesta johanna@oivallamme.fi
En koskaan lähetä roskapostia, mutta jopa yksityisiä keskusteluviestejä voi tänä automaattisten roskapostiharavien aikana mennä roskapostilaatikkoon.
Jollet saa viestejäni ja haluat niitä vastaanottaa, tarkistathan roskapostilaatikon ja merkitset tarvittaessa sähköpostiosoitteeni luotettavaksi lähettäjäksi.

Lähetän ilmaiset pinkit taidevinkit käyttäen Mailchimp:iä. Jollet saa viestejä, tarkistathan vaihtoehtoiset postilaatikot ja lisäät osoitekirjaan.
Voit koska tahansa perua tilauksen täyttämällä lomakkeesta kohdan ”ei kiitos”, tai esimerkiksi lähettämällä minulle tiedon sähköpostitse, tai klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksen lopetuslinkkiä.

Tietosuojaselosteeni voit lukea klikkaamalla tästä.

Ajankohtaista

Uusista taidematkoista tiedotetaan taidematkat-pääsivulla. Voit myös liittyä sähköpostilistalle laittamalla minulle sähköpostia johanna@oivallamme.fi tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Ilmaisten pinkkien taidevinkkien vastaanottajat saavat vinkkien lisäksi omia tarjouksia ja ennakkotietoja taidematkoista ja esimerkiksi kursseista.

Järjestän tämän taidematkan yhteistyössä Åbergin Linja Oy:n kanssa. 

 

Lue lisää palveluistani:

Rentoutta ja luovuutta

Innostu – työnohjauspalvelut

Opi – koulutuspalvelut

Kehity – taideterapiapalvelut

Lue lisää minusta täältä.